Herkese hayırlı akşamlar,geçen yıl gruptaki bir arkadaş vesilesi sayesinde son paralarımız ile bir işe başladık;
Baskılı kupa bardaklar yaparak sektörde yerimizi aldık.
Dropshipping sistemiyle çalışan bir e-ticaret sitesi kurarak inişli çıkışlı 1 yılı geride bıraktık.
Allah nasip etti şimdi işimizi toptan olarak devam edip dekoratif ürün üretimine başlıyoruz ve e-ticaret sistemimizi herşeyi ile birlikte devrediyoruz
1 adet domain,1 adet 2'li kupa presi,1 adet süblimasyon yazıcı bunların yanında 1 koli hediye kupa bardak , sarf malzemeleri , kupa bardak straforları , kargo poşetleri vs ne var ne yok alan arkadaşa vereceğiz,
1 yıl gecemizi gündüzümüze katarak ortaya çıkardığımız 3-4 yıl boyunca fazlasıyla yetecek kadar 7000'den fazla tasarımda bunların yanında hediye
Tedarik konusunda direkt üretici ile birebir irtibat numarası vererek en ucuz fiyattan almanıza yardımcı olacağız,diğer gerekli malzemelerin ve toptancıların irtibat numaralarını alan arkadaşa vereceğiz.
Bu iş konuma veya mekana dayalı değildir,evinizde dahi rahatlıkla yapabilirsiniz.
E-Ticaret sitemizin ortalama 300 tane dropshipping bayisi vardır bu sayıyı arttırmak çok kolaydır nereden nasıl arttırabileceğinizi biz alan kişi ile paylaşacağız.
Bu iş modelini yalnızca e-ticaret olarak düşünmeyin biz bu ürünü hem internet hemde toptan olarak birçok firmaya sattık halen satmaya devam ediyoruz.
Ticarette size kimse kesin kazanç vaadi veremez , siz bir ürünü ne kadar pazarlayabilirseniz o kadar müşteriniz olur.
Biz elimize kupa bardakları alıp kapı kapı takıcıları,bujiteri mağazalarını, züccaciyeleri , ucuzluk pazarlarını geze geze bulunduğumuz şehrin neredeyse %50'lik kısmını 1 yıl içerisinde kazandık, e-ticarete girmek istiyorum ancak bütçem kısıtlı ne satacağımı bilmiyorum diyenlere hazır kurulu düzen bugün al yarın işe başla,kendi e-ticaret sitemizin satışları ortalama düzeydedir(yalnızca satın alacak kişiyle paylaşılacaktır),bu ciroları çok daha fazla satıcı bularak arttırabilirsiniz, 4 ay boyunca trendyol mağazası açtık ve ortalama aylık 28-30bin tl ciro elde ettik(bu rakamlar ispatlanabilir) alan kişiye kendi uyguladığımız satış tekniklerini öğreteceğiz, bizler toptan işimizin yoğunluğu nedeniyle çekildik.Kendi satıcılarımıza ürün yaptık onların yerine son müşteriye kargolamayı tercih ettik ve nakit para akışımızı hızlandırdık.
Alan arkadaşa ödeme altyapısı,website,tasarımlar,kupa bardak presi,yazıcı,strafor köpük kutusu , sarf malzemeleri herşeyi teslim edeceğiz gerekli eğitimleri bizler sağlayacağız,ekipmanlarımızı 2023 ekim ayında sıfırladık halen press makinesinin jelatinleri üzerinde duruyor, alan kişi Kayseri dışında bir şehirde olursa ücretsiz olarak gelip makineleri kendimiz kurup temel baskı eğitimlerini vereceğiz , amacımız burada para kazanmak olsa bu fiyatların 3-4 katına satardık ancak bizde bu işe son paralarımız ile başladık ve o durumu en dibine kadar yaşadık bu yüzden fiyatı makul ve ulaşılabilir seviyede tutmaya karar verdik
biz çok hayrını gördük alan kişide inşallah bizlerden çok daha iyi yerlere gelir çok daha fazla paralar kazanır umudu ile devrediyoruz.
Bu işi yalnızca 1 makineden ibaret olarak düşünenler 15Bin tl civarında bir bütçe ayırarak internetten makine sipariş edip deneyebilir.
Bizim fiyatımız herşeyi ile birlikte 55.000 TL , tekliflerinizi lütfen mantık çerçevesinde yapın fiyat konusunda yine yardımcı olmaya çalışırız.
Dışarıda bu fiyata kurumsal bir yerden sadece websitesi veya saçma sapan bir domain alabilirsiniz.
Hazır Kurulu İş Fırsatı
3
●886
- 19-02-2024, 00:23:52