• 17-06-2010, 22:19:20
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    O_o adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu gönderilenler özellikle gönderilmiş tamamen düşünülerek yapılmış bir hareket amaç deneyimsiz yeni askerleri göndererek onlara zarar verilmesini sağlamak yada onların öldürülüp israilin kendisine çıkar sağlaması için yapılmış birşey. İsrailin elinde bunların dışında 200-300 tane süper askeri var ve eğitim videosunu izlemiş biri olarak bizim ülkemizde kesinlikle böyle eğitilmiş asker yok ha 200-300 taneyle birşey olmaz zaten israil 10 milyon nüfuslu bir ülke tükürsek boğarız ancak hepsi gemiye inenler gibi değil
    dediğine hiç bir şekilde katılmıyorum türkiyedeki s.a.s ve s.a.t ( bordo bereliler ) 'ler dünyanın en güçlü ve en ölümcül askerleridir. bunların arkasından delta force ler geliyor ama bizimkiler gibi değil onlarda 200-300 civarı varsa bizde kaç milyon borod bereli var ayrıca bir okadarda komandolarımız var ülkemizde böle eğitilmiş asker yok demişsin sana "tek yıldız" programını izlemeni tavsiye ederim bak bakalım bordo bereliler insanlarmıymış Türkiye zannettiğin kadar zayıf bir ülke değil bizim askerlerimiz vatanı uğruna ölmek için cepheye çıkar ama onların askerleri sadece para kazanmak için savaşır nitekim tüm olumsuzluklara rağmen çanakkale ve kurtuluş savaşları bu yüzden kazanıldı
  • 17-06-2010, 22:36:16
    #11
    ben bizim kahraman askerlerimize laf söylediğimi görmüyorum? saçma sapan mesaj yazmayın ben gemiye inenlerle israilin diğer askerlerini karşılaştırdım

    edit: sadece eğitim konusunda bizim ülkemizdeki askerlerin öyle eğitim almadığını yazdım onuda yanlış anlamış sanırım bazı arkadaşlar abim askerde sat komandosu eğitimi aldı normal bir insanın dayanamayacağı bir şekilde eğitim veriliyor anlatılanlara göre zaten eğitimden sonra çoğu hastanelik oluyormuş yeni sat eğitimi alanların. Yoksa kıçıkırık israil askerleri elinde 200-300 tane adam gibi asker var onu da amerikalılar eğitiyor ve kullanıyor. Yoksa bizim Kahraman Bordo bereli, Sat ve Sas komandolarımıza dünyada karşı koyacak asker yok.
  • 17-06-2010, 22:47:46
    #12
    Üyeliği durduruldu
    kacısa bak yahu harbıden cesur yurekler
  • 17-06-2010, 22:48:16
    #13
    Kurumsal PLUS
    Savaş olsa, 70 milyon askerimiz var deriz. Halk savaş için gözünü kırpmadan savaşa gider, Savaş çıksa şuanda burada veya gördüğümüz her hangi bir insan olsun, kaçacak birini bilmiyorum. Bizim diğer ülkelerden en büyük farkımız ise, 2 birbirine düşman olan Türkiye Cumhuriye'ti vatandaşı savaş anında dost olmasıdır. Kardeş olmasıdır. Ancak, herşey eskisi gibi değil. Her savaş artık Çanakkale savaşı gibi bir Topla, Tüfekle, Deniz yoluyla, Kara yoluyla olmuyor. Teknoloji halt safhaya ulaştı. Bir virüs hastalığı formulü ile bile bir orduyu öldürebiliyorlar. Son zamanlarda bir çok örneğini duymadığımız hastalıklarlı gördük. Birilerinin birşeyler yapamsıyla dünya ayağa kalkıyor, korkuyor, ürküyor. Şuan da Dünya savaş içinde, zaten son 10 yıldır bu savaş türleri dönmektedir. Bir çok virüsler afrika ülkelerinde fink atıyor. Bunları kim bilebilir? Kim duyuyor? Artık Küçük, büyük ülke durumu kalmadı. Tekonolojisi gelişmiş Ülke, Teknolojisi Gelişmemiş Ülke var. Son Filistin hüsranında 3 gelişmiş tank ile binlerce insanın canını aldılar. 3 tankı süren 6 kişi. 6 kişi binlerce insanı nasıl mahfedebiliyor? Dediğim gibi artık Küçük, Büyük ülke durumu kalmadı. Bizim topraklarımızın kıymeti okadar büyük ki, Başta amerika ve yandaşları bunun çok farkında. Müslüman evlatları dünyada çok, Bir savaş çıksa ve bu savaşın içinde Türkiye olsa, Bu ülke savaşı değil emin olun Müslüman'lık ve Karşıtı savaş olur.

    Dip Not : Bordo berelilere kimsenin sözü olamaz. 2004 yılında K.K.K. Lığı yakın saygıcılık yaptığım için 2-3 defa eğitimlerine girme (İzleme) olanağım olmuştu.
  • 17-06-2010, 22:50:06
    #14
    Gözlerim yaşardı