• 26-05-2009, 22:41:48
    #1
    İnternetteki paylaşım sitelerinde yayınlanan ve ilgiyle izlenen ameliyathanedeki kolbastı görüntülerinin Şubat ayı içinde çekildiği anlaşıldı.
    Ergün AYAZ- Mesut IŞIK/ GEBZE(Kocaeli), (DHA)
    İNTERNETTEKİ video paylaşım sitesinde "Ameliyathanede kolbastı" başlığıyla yayınlanan ve 2 kişinin ameliyathanede ‘kolbastı' oynarken çekilmiş görüntülerinin bulunduğu hastanenin, Kocaeli'nin yeni ilçelerinden Darıca'daki ‘Özel Boğaziçi Hastanesi' olduğu ortaya çıktı. Hastane yönetimi ‘kolbastı' oynayan iki kişinin hastanedeki işlerinden uzaklaştırıldığını, çalıştıkları dönemde hastanede ameliyathane teknisyeni sıfatıyla görev yaptıklarını açıkladı.
    İnternetteki paylaşım sitelerinde yayınlanan ve ilgiyle izlenen ameliyathanedeki kolbastı görüntülerinin Şubat ayı içinde çekildiği anlaşıldı. Kolbastı oynayanların yüzlerinin belli olması ve bazı kişilerin onları tanıdıkları için ilgili yerlere şikayette bulunmaları üzerine Özel Boğaziçi Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten, Sağlık Bakanlığı ile İl Sağlık Müdürlüğü'ne bilgi verdi. Başhekim Yönten, ameliyathanede ‘kolbastı' oynayanlardan birinin Kamil Çatalgöz, digerinin Sinan Şahin olduğunu ve hastanede çalıştıkları dönemde ameliyathane teknisyeni olarak görev yaptıklarını belirtti.
    Başhekim Yönten, Kamil Çatalgöz'ün 4 ay kadar önce iş akdinin sona erdirildiğini, görüntüler ortaya çıktıktan sonra Sinan Şahin'in 20 Mayıs'ta işine son verildiğini bildirdi. Başhekim bu kişinin savunmasında görüntüleri 21 Şubat 2009 tarihinde ameliyathanede nöbetçi olduğu gün çekildiğini itiraf ettiğini, belirterek, “O gün ameliyathanede hiç vaka olmadığını, gece yarısına doğru son kontrolü yaptıktan sonra şakalaşmak ve stres atmak için kolbastı oynadıklarını, kötü bir niyetleri olmadıklarını söylediler. Olayın bu boyutlara geleceğini düşünmediklerini de belirtti” dedi.
    Başhekim adı açıklanmayan ve görüntüleri çeken üçüncü kişinin görüntüler yayınlandıktan görevliler deşifre olmadan görevinden kendiliğinden ayrıldığını söyledi.

    [MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=-Yk5WpcWEAY[/MEDIA]

    şaka gibi sizlerle paylaşayım dedim
  • 26-05-2009, 22:49:29
    #2
    Haketmişler.
  • 26-05-2009, 22:50:39
    #3
    bu kolbastıda baydı artık nereye dönsek kolbastı,
    herşeyi hemen tüketmeyi çok sevıyoruz
  • 26-05-2009, 22:52:02
    #4
    Hastanelerde ne dümenler dönüyor bu mu zorlarına gitti, bu adamların işlerini ellerinden alanları tebrik ediyorum.

    “O gün ameliyathanede hiç vaka olmadığını, gece yarısına doğru son kontrolü yaptıktan sonra şakalaşmak ve stres atmak için kolbastı oynadıklarını, kötü bir niyetleri olmadıklarını söylediler."
  • 26-05-2009, 22:58:25
    #5
    Üyeliği durduruldu
    edit.
  • 26-05-2009, 23:01:57
    #6
    mysterious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    başka yer mi yok arkadaşım! oranın önemini, temiz kalması gerektiğini kavrayamamışsın malesef.
    Zaten kolbastıda öyle kirli, pis bir oyun ki ne ben yazayım ne sen oku? Oynanılan heryer kaka oluyor.
  • 26-05-2009, 23:05:44
    #7
    arkadaşlar video ekledim video daha beter
  • 26-05-2009, 23:06:27
    #8
    rahatlığın batması böle bişi
  • 26-05-2009, 23:11:03
    #9
    kovulmalarını saçma buldum.