• 18-03-2008, 11:09:53
    #28
    Üyeliği durduruldu
    Resime bakınca gözüm ağrıdı.
  • 18-03-2008, 13:34:16
    #29
    Misafir
    iBiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Resime bakınca gözüm ağrıdı.
    Resimler güneştede çekilmemiş nasıl gözün ağrıdı anlamadım
  • 18-03-2008, 13:40:49
    #30
    ersinacar teşekkürler arkaplan yaptım
  • 28-03-2008, 13:25:43
    #31
    Misafir
  • 28-03-2008, 13:40:12
    #32
    Misafir
    güney americadaki tarihi inca tapınakları bunlar
  • 28-03-2008, 13:47:03
    #33
    Bütün yayınlanan resimler güzel, insanın bazen tası tarağı toplayıp böyle bir yere gidesi geliyor.

    Bu resimlerde benden olsun, Yer; Düzce Sinekli yaylası.

    Yukardaki resimde yer alan yolun devamında da aşağıdaki manzara sizi karşılıyor.


    İki resimide duvar kağıdı olarak kullanabilirsiniz.
  • 28-03-2008, 15:38:32
    #34
    Misafir
    Resimler süpermiş osenmer. Ne güzel yermiş orası öyle ya. Oralarda konaklama yapılacak yer varmı yakınlarında? Köy evide olur. Pansiyon, otel v.s de olur farketmez. Çadır, kamp alanıda olur. Varsa bilgilendirirsen güzel olur.

    Önceki mesajımda eklediğim resimleri ErsinAcar 'ın eklediği büyük resme ait diğer resimler. Yani yeni bir yer değil. Farklı açılardan resimler.
  • 07-04-2008, 15:01:17
    #35
    SweetDreams adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Resimler süpermiş osenmer. Ne güzel yermiş orası öyle ya. Oralarda konaklama yapılacak yer varmı yakınlarında? Köy evide olur. Pansiyon, otel v.s de olur farketmez. Çadır, kamp alanıda olur. Varsa bilgilendirirsen güzel olur.
    Önceki mesajımda eklediğim resimleri ErsinAcar 'ın eklediği büyük resme ait diğer resimler. Yani yeni bir yer değil. Farklı açılardan resimler.
    Mesajı geç gördüm özür dilerim.

    Resimler Düzce'nin sinekli yaylasında çekildi. Enson gittiğimde kütük evlerde pansiyon yapacaklardı ama sanırım o proje henüz gerçekleşmedi. Yaylalara genelde yaz aylarında turlar düzenleniyor, çoğunluğu doğa yürüyüşü çerçevesinde il turizm müdürlüğü organizasyonu ile yapılıyor. Sinekli yaylasında ayrıca Temmuz aylarında yayla şenliği yapılıyor, yerel sanatçılar ve bazende ulusal sanatçılar geliyor.

    Eğer daha detaylı bilgi almak isterseniz İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
    Turizm İl müdürü Özcan Budak
    Tel: (+90-380) 524 94 33 - (380) 524 91 33
    Fax: (+90-380) 524 91 62
    Adres: Kültür Mah. Stadyum Sok. Gençlik Merkezi Hizmet Binası Kat:1 DÜZCE

    Düzce Turizm İl müdürlüğü

    Adres ve telefonlarından turizm müdürlüğünden düzenlenecek turlar hakkında bilgi alabilirsiniz, yayla turların (bazı yaylalar dışında) konaklama genelde Düzce merkezde ki otellerde yapılıyor.

    Maalesef yayla turizmi için konaklama amaçlı pansiyon vs. tarzı şeyler henüz gelişme aşamasında. Fakat çadır kamp yapmak mümkün yani ne zaman isterseniz yaylaya çıkıp konaklayabilirsiniz, ayrıca yaylaların şehir merkezine fazla uzak olmayışıda çok önemli bir etken.

    Düzce'nin daha birçok yaylası ve gezilip görülecek doğa harikası yerleri var, eğer yazın vaktiniz olursa bir kaç günde bu doğa harikalarını gezip görme şansınız var.

    Ayrıca Ankara - İstanbul arasındaki tek rafting parkuruda Düzce'de, Rafting tesislerinde konaklama sorunu yok, oldukça rahat ve konforlu tesisler var.

    iL Turizm müdürlüğü dışında Ankara - İstanbul ve Düzce'deki bir çok özel tur şirketi Haziran ve Ağustos ayları arasında bir çok tur düzenliyor. Bunların günleri pek belli olmuyor takip etmek lazım.
  • 07-04-2008, 16:37:37
    #36
    Misafir
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim osenmer.

    Tam böyle oturup kafa dinlemek için bir yer. Uzanıp etrafı izleyip, gezip, dolaşıp, dinlenmek için oldukça ideal. İstanbul'a yakın olmasıda oldukça güzel.