• 16-01-2024, 23:07:42
    #1
    Herkese merhaba,

    Analiz: Google Analytics 4 + Tag Manager= 100 USD

    Google Reklam: Ads Dönüşüm= 100 USD

    Meta: Facebook - Meta Piksel Kurulum + Facebook - Meta Reklam Dönüşüm= 100 USD

    Kitle: 5 Farklı Özel kitle Kurulumu + Remarketing (Yeniden Pazarlama)= 100 USD

    Hizmet sektörleri, E-ticaret sektörleri, blog siteler
    Kurulumları yapılıp en kısa sürede teslim edilir.

    İşlemlere ödeme gerçekleştikten sonra başlanılır.

    Daha önce kurulum yapılan altyapılar:
    -Wordpress
    -Shopify
    -İkas
    -Ticimax
    -ideasoft
    -E-ticex
    -Jetteknoloji
    -Opencart

    Mesafeli Satış Sözleşmesi

    1. Taraflar
    İşbu sözleşme, [Satıcı Adı] (bundan sonra "Satıcı" olarak anılacaktır) ile [Müşteri Adı] (bundan sonra "Alıcı" olarak anılacaktır) arasında, Satıcı’nın web sitesi üzerinden gerçekleştirilen dijital hizmetleri ve dijital ürünlerin satışı ile ilgili olarak, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik hükümleri uyarınca akdedilmiştir.
    2. Konu
    İşbu sözleşmenin konusu, Alıcı’nın Satıcı’ya ait internet sitesinden elektronik ortamda sipariş verdiği hizmetlerin ve ürünlerin satışı ve ifası ile ilgili olarak tarafların hak ve yükümlülüklerinin belirlenmesidir.
    3. Hizmet ve Ürün Bedeli ve Ödeme
    Hizmet ve ürün bedeli, Alıcı tarafından sipariş sırasında belirtilen tutar olup, banka/kredi kartı ile online ödeme yöntemiyle tahsil edilir. İstisnai durumlar için satıcıya ait ticari banka hesabına yapılması şartıyla havale/EFT ödeme yöntemi kullanılabilir. Alıcı, ödeme işlemi sırasında girdiği bilgilerin doğruluğundan ve eksiksiz olmasından sorumludur.
    4. Hizmetin İfası ve Ürünlerin Teslimatı
    Satıcı, Alıcı tarafından sipariş edilen hizmetleri, siparişin onaylanmasını takiben belirtilen süre içerisinde ifa eder ve hizmete veya ürüne ilişkin faturayı Alıcı’nın belirttiği e-posta adresine gönderir.
    5. Cayma Hakkı ve İade Koşulları
    Alıcı, hizmetin ödemesi gerçekleştikten ve ifasına başlandıktan veya ürün sipariş edildiyse ürün teslim edildikten sonra cayma hakkını kullanamaz ve ödediği bedelin iadesini talep edemez. Hizmetlerin ifası elektronik ortamda anında gerçekleştiği ve dijital ürünleri anında teslim edildiği için cayma hakkı uygulanamaz.
    6. Garanti ve Sorumluluk
    Satıcı, sunduğu hizmetlerde ve sattığı ürünlerde herhangi bir satış garantisi, başarı garantisi ya da performans garantisi vermemektedir.
    Müşterinin doldurması gereken fatura bilgileri alanındaki bilgilerin eksik, yanlış ya da hatalı doldurulmasından kaynaklı oluşabilecek problemlerden dolayı danışmanlık firması sorumlu değildir. Alınan hizmet ve ürün satışının kullanım amacından, uygulanmasından, uygulanması üzerine müşteriye ait olduğu bilinen bilgilere yönelik yapılan çalışmalar tamamen müşterinin sorumluluğundadır.
    Herhangi bir yanıltıcı hizmet veya ürün alımından danışmanlık firması sorumlu değildir.
    7. Gizlilik ve Güvenlik
    Taraflar, işbu sözleşme kapsamında elde edilen kişisel verilerin korunması ve gizliliğinin sağlanması hususunda KVKK hükümlerine uygun hareket etmeyi taahhüt ederler. Müşteri, danışmanlık firmasının hizmetlerine ve ürünlerine ait bilgileri üçüncü şahıslarla paylaşamaz.
    8. Uyuşmazlıkların Çözümü
    İşbu sözleşmeden doğabilecek uyuşmazlıkların çözümünde İstanbul Mahkemeleri ve icra daireleri yetkilidir.
    9. Yürürlük
    Alıcı, ödeme işlemini gerçekleştirdiğinde işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır ve sözleşme yürürlüğe girer.


    UYARI:
    Konuda geçen hizmetler danışmanlık hizmetleridir. Hiçbir reklam platformunun, reklam şirketinin kazandırmayı, satış yaptırmayı, performans vb. faktörleri garanti vermediği gibi, bu konuda belirtilen hizmetler de hiçbir şekilde kazandırmayı GARANTİ VERMEZ.
    Kurulum yada danışmanlık tek seferliğe mahsus yapılıp yahut uygulanıp teslim edilir. Hizmetin amacı "danışmanlık firmamıza göre" doğru olacak bir kurulum ile yanlışları düzeltmek, hatalarınızı gidermek, maliyet dengesizliğinizi dengelemek ve başarılı sonuçlar almanıza yardımcı olabilecek reklam stratejileri reklam kampanyalarınızın kurulmasıdır. Hizmet paketleri performans, satış, kazanç vb. garanti vermediğinden dolayı, hizmet paketlerine ait ödeme müşteri tarafından alındıktan ve kurulum / danışmanlık hizmeti/hizmetleri başladıktan sonra herhangi bir ÜCRET İADESİ YOKTUR. SADECE YASALARA GÖRE PROBLEM TEŞKİL ETMEYEN VE REKLAM POLİTİKALARINA UYGUN SEKTÖRLERE HİZMET VERİLİR. Konudaki hizmetleri satın alan kişi, kurum, kuruluş şartları kabul etmiş sayılır.
  • 16-01-2024, 23:12:04
    #2
    G⭐L⭐T⭐S⭐R⭐Y
    İsmail hocam bu işin vakkosudur gözünüz kapalı iş yapabilirsiniz
  • 16-01-2024, 23:13:38
    #3
    ibrhmatysn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İsmail hocam bu işin vakkosudur gözünüz kapalı iş yapabilirsiniz
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam
  • 16-01-2024, 23:27:37
    #4
    Forum piyasasına göre fiyatlar normal olarak algılanabilir ama kurumsal bir firma ile yaptığım işte bu kurulumlara 1.000 USD’den daha az fiyat vermem.

    Hayırlı işler.
  • 16-01-2024, 23:29:16
    #5
    Cha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forum piyasasına göre fiyatlar normal olarak algılanabilir ama kurumsal bir firma ile yaptığım işte bu kurulumlara 1.000 USD’den daha az fiyat vermem.

    Hayırlı işler.
    Teşekkür ederim hocam, hepsini mi yoksa her birini mi kast etmiştiniz?
  • 17-01-2024, 00:09:40
    #6
    ismailgokcek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkür ederim hocam, hepsini mi yoksa her birini mi kast etmiştiniz?
    Hepsi için söylemiştim. Eğer bir e-ticaret yazılımı yapıyorsam ve dijital pazarlamasını başka bir firma yapacaksa bu entegrasyonlar için ortalama 20-25 bin TL fiyat veriyorum.
  • 03-08-2024, 13:51:20
    #7
    -İkas
    -Ticimax
    -ideasoft
    -E-ticex
    -Jetteknoloji

    bu alt yapılardan hangisini öneriyorsunuz ismail bey? e ticaret için
  • 03-08-2024, 14:17:06
    #8
    RBMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    -İkas
    -Ticimax
    -ideasoft
    -E-ticex
    -Jetteknoloji

    bu alt yapılardan hangisini öneriyorsunuz ismail bey? e ticaret için
    Merhaba,
    Seçenekler dahilinde İkas,
    Seçenekler haricinde Shopify tercih edebilirsiniz.
  • 03-08-2024, 14:49:48
    #9
    Adsrun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,
    Seçenekler dahilinde İkas,
    Seçenekler haricinde Shopify tercih edebilirsiniz.
    Başlangıç için Hangi paketi öneriyorsunuz?