• 26-04-2023, 18:59:30
    #28
    magnetic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Elbette, aslına bakacak olursanız global işler de yapıyor olduğumuz için birden fazla cevabı var sorularınızın. Örnek vermek gerekirse Avrupa'da da bir şirketiniz var ise; sizi Worldline ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde WL ile process eder ve %1'in altında bir maliyetle ödemelerinizi yaparız. Referanslarımızdaki birçok büyük marka ile bu şekilde çalışıyoruz. https://worldline.com/en/home/top-na..._12_01_01.html

    Diğer taraftan Türkiye'deki şirketleriniz için yurtdışı kart banka banka maliyetleri, 2,60 ile 2,80 arasında değişiyor ödeme sistemlerinin. Bu da %3 ve üzeri bir fiyatlama anlamına geliyor sizler için.Dilediğiniz döviz kodu ile, döviz hesabınıza ödemeleri geçebiliyoruz. Ertesi gün.

    Lidio'nun platformu bugün Türkiye'deki tüm online ödemelerin %20'sine yakınını işleyebiliyor. Dolayısıyla sadece dünya stardartlarında bir API, altyapı ile çalışmıyor aynı zamanda rekabetçi komisyon oranları, en iyi dönüşüm oranları ve daha onlarca farklı servis ile çok büyük işletmelerin kullandığı çözümlere erişebiliyorsunuz.
    Globalden ödeme alma işleminde kendini kanıtlamış PayTR sanal pos firması 0'dan başlayana yurtdışından %3 komisyon sunuyor ve hacime göre %2.6'ya kadar düşüyor.
    Bende yazılım geliştirici olarak yazılımlarıma PayTR ve birkaç firmayı entegre ediyorum. Başarı oranı meçhul olan ve komisyon olarak yüksek olan bir firmayı neden kullanalım? Ekstra olarak ne sağlıyorsunuz? rakiplerinizden iyi olduğunuzu iddaa ettiğiniz yönleriniz nedir? yazılımlarıma entegre etmek istesem test ortamı sağlıyor musunuz?
  • 26-04-2023, 21:33:22
    #29
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Öncelikle PayTR işini iyi yapan, en eski ve köklü ödeme kuruluşlarından birisidir. Ekibini de şahsen de çok severim.
    Lidio ile ilgili sorularınıza gelince, tam da bugün sorularınıza cevap olabilecek bir röportajım yayımlandı. Dilerseniz bir göz atabilirsiniz https://hbrturkiye.com/roportaj/bizl...ihin-yapisidir

    Ayrıca alıntınızda da belirttiğim gibi Türkiye'nin ve dünyanın en büyük işletmeleri ile çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki onlar da en az sizin kadar dönüşüm oranı (CR) odaklı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyorlar. Referanslarımıza bir göz atabilirsiniz.

    Diğer taraftan her ne kadar aktif olarak forumda da cevaplar vermeye çalışıyor olsam da bu konularla ilgili sorularınıza sabırsızlıkla cevap vermeyi bekleyen çok iyi bir ekibim var. Türkiye'nin ilk ödeme kuruluşunun doğuşunda da benimle birlikte yer aldı bu ekibin bir çoğu. Dolayısıyla epostalarınızı, görüşme taleplerinizi bizden esirgemeyin.

    Bol satışlar dilerim.


    Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Globalden ödeme alma işleminde kendini kanıtlamış PayTR sanal pos firması 0'dan başlayana yurtdışından %3 komisyon sunuyor ve hacime göre %2.6'ya kadar düşüyor.
    Bende yazılım geliştirici olarak yazılımlarıma PayTR ve birkaç firmayı entegre ediyorum. Başarı oranı meçhul olan ve komisyon olarak yüksek olan bir firmayı neden kullanalım? Ekstra olarak ne sağlıyorsunuz? rakiplerinizden iyi olduğunuzu iddaa ettiğiniz yönleriniz nedir? yazılımlarıma entegre etmek istesem test ortamı sağlıyor musunuz?
  • 29-04-2023, 13:01:51
    #30
    Bireysel olarak başvuru yapsak kabul ediliyor mu? Ek olarak bireyseller için komisyon oranları nelerdir? TR ve Global olarak ayrı ayrı komisyon oranlarını öğrenmek isterim.
  • 29-04-2023, 13:16:40
    #31
    @magnetic; hocam konu içerisindeki sorulara değil de ilk giriş kısmına herkesin sorduğu önemli bilgileri koyabilirseniz herkes ulaşabilir ve daha sağlıklı olur.
    -Komisyon oranları, ve r10'a özel komisyon oranı
    -Para çekebilmek için bekleme süresi,
    -Sitelere entegre için test ortamı, manuel api vs.
    -İzin için gerekli belgeler, kimler başvurabilir.
    vs. şeklinde.
  • 05-05-2023, 21:18:17
    #32
    Merhaba bireysel başvuru var mı ?
  • 15-05-2023, 18:44:57
    #33
    Merhaba,
    Rusya'dan Ruble para birimi ve MIR kartlarla ödeme alabiliyor muyuz?
  • 30-05-2023, 18:29:32
    #34
    magnetic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Değerli Arkadaşlar Merhaba,
    Çok uzun süredir bu nickimi kullanma fırsatı bulamamıştım. Ekipten arkadaşlar r10'u ziyaret etmek için kullanıyorlardı. Bu günden itibaren artık daha aktif bir şekilde aranızda yer alacağım.

    Ben Lidio'nun kurucusu ve Genel Müdürüyüm. Daha önce yine harika bir ekiple kurduğum payu'dan - iyzico satın alması sırasında ayrıldım ve yine çok iyi bir ekiple yeni bir maceraya giriştim. Şimdi Lidio'da en az bu işler kadar iyi, daha yenilikçi ve açık bir anlayışla güzel bir şeyler inşaa ettik. Referanslarımızı görmüşsünüzdür, çok şükür hızlı da büyüyoruz, büyüyeceğiz de.

    Sorularınıza destek ve satış ekibimdeki arkadaşlarım büyük bir heyecanla cevap vereceklerdir. Yine bu ekip arkadaşlarıma buradan da kurumsal bir üyelik alıp, sizlerle daha yakınen çalışabilmeleri için çok değerli r10 ekibiyle görüşmelerimiz devam ediyor.

    İlk iletişim noktanız ekibim olursa çok daha hızlı ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Ben onlar kadar hızlı dönüş yapamayabilirim sizlere, ama takıldığınız, feedback vermek istediğiniz konularda bana dilediğiniz zaman yazabilirsiniz. Bu beni çok mutlu eder.

    Bu yıl planlarımız ile ilgili daha önce yaptığımız röportajdan kısa bir kesiti de buraya bırakmak isterim.

    https://webrazzi.com/2022/10/05/lidi...yi-hedefliyor/

    Bol satışlar dilerim.
    Merhaba;
    Aslında bu mesajınıza güvenerek "sonunda developer-friendly bir gateway" olduğunuzu düşündüm, open source olarak geliştirdiğim modüller için önce olur verip sonra red vermeniz üzdü...
    insanlar alıp zahmetsizce kullanabilsin diye woocommerce, whmcs , wisecp , prestashop vb yazıp açık kaynaklı paylaşıp sizlere de entegrasyon zahmeti az müşteri kazandırmak istedim.
    Sevgiler.
  • 31-05-2023, 00:25:36
    #35
    Selam, bence çok güzel fikir. İlgili ekiplerimiz güvenlik endişesi mi duydu acaba?
    Rica etsem bana bir eposta gönderebilir misiniz? Emre@lidio.com. Özellikle bizde henüz olmayan pluginler için işbirliği yaparız diye düşünüyorum.

    Teşekkür ederim.

    bakcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba;
    Aslında bu mesajınıza güvenerek "sonunda developer-friendly bir gateway" olduğunuzu düşündüm, open source olarak geliştirdiğim modüller için önce olur verip sonra red vermeniz üzdü...
    insanlar alıp zahmetsizce kullanabilsin diye woocommerce, whmcs , wisecp , prestashop vb yazıp açık kaynaklı paylaşıp sizlere de entegrasyon zahmeti az müşteri kazandırmak istedim.
    Sevgiler.
  • 31-05-2023, 01:19:34
    #36
    türkiyede şirket gerekli mi ödeme alabilmek için ?