2013 yılının sonlarına doğru arkadaşımla birlikte giriştiğimiz, spor ürünleri satışı üzerine planlandığımız eticaret projemizi satıyoruz.
Projeyi devretmemizin sebebi, arkadaşımın kpss de İstanbul dışına atanması nedeniyle, işi tek başıma çekip çeviremeyecek olmamdır.
Projenin yazılımı ve tasarımı tamamlandı, marka başvurusu onaylandı ve marka tescil belgesi alındı. Marka ile beraber com.tr domain alındı. Rakip spor ürünleri satan firmalardan aldığımız 25.000 kişilik daha önce spor ürünleri alışverişi yapmış kişi mail, iletişim vs. veritabanı mevcut. Hangi ay hangi ürünler satılır, veritabanı mevcut.
Kısacası biz tüm altyapıyı, planlamasını yapmıştık, sadece tedarikçilerden ürün alıp faturasını kesip satmak kalmıştı. Ama maalesef şu an devretmeyi planlıyoruz.
Konu hakkında oldukça tecrübeliyim, en ufak detayına kadar alacak kişiye yardımcı olacağım. Sorduğunuz soruların tümüne cevap veririm. Gerekirse bir süreliğine işi öğretme konusunda da yardımcı olabilirim.
Diğer detayları pm ile veya telefon ile görüşebiliriz.
Satılık E-Ticaret Projesi
12
●1.279
- 14-01-2015, 20:03:30üstad 7 yıldır forumdasın sen yapma bari
https://www.r10.net/site-satisi/12224...ek-sablon.html - 14-01-2015, 20:06:45Yaptığım yanlış bir şey yok, bu konuda gelirli bir site değil, komple eticaret projesi satılıyor. Haliyle o şablon bu konu için yetersiz.spetsnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle