Pr 2 flash oyun sitemden link satıyorum.
Domain: oyunkapisi.net
Pagerank: 2
Alexa Dünya: 838.895
Alexa Ülke: 12.878
Alexa Backlink: 12
Google İndeks: 1.070
Google Görsel: 4
Google Backlink: 0
Yandex İndeks: 632
Yahoo İndeks: 1.520
Bing İndeks: 1
Sayfa Hız Skoru: 63
Host: 176.53.56.114
İndeks Boyutu: 36.27 KB
Son İndeks: 29.10.2012 11:11:10
Domain Yaşı: 2 ay
Dmoz Kaydı: Bulunmuyor
http://SeoSta.net
2 AYLIK FİYAT : 8TL
6 AYLIK FİYAT : 20 TL
ÖDEME YOLU: PAYPAL
Satış: Pr2 Siteden İlk Link Çıkışları
6
●179
- 09-11-2012, 20:56:30Üyeliği durduruldu
- 24-11-2012, 16:13:55Bu arkadaştan daha önce link aldım. oyunkapisi.net adlı bir sitesi var. 3 aylık linki bana 10 TL ye verdi. Ara ara kontrol ettiğimde linklerimin bir defa silindiğini gördüm ve kendisini uyardım tema değiştirdim unutmuşum dedi koydu.
Dün yine kontrol ediyim dediğimde yine linkimin silindiğini gördüm. Kendisine mesaj attım önce yanlış kelimede linkimi koymuş ama adresin uzantısını yanlış yazmış tekrar mesaj attım bu defa da komple kaldırmış. Kendisini yarım saat önce yine uyardım ama yine koymadı ve bende yazmak zorunda kaldım.
Kimse bu arkadaşa güvenmesin. Güvendiği anda para gide bunu buradan belirtiyim. Ben parasından vazgeçtim ama biraz karakter lazım bence..
Yolu açık olsun Allah Islah Etsin. - 24-11-2012, 16:32:19Üyeliği durdurulduFtp de sorun var sana ne kadar iyi niyetli davranmışım .. Eden bulur derlerdi ya işte iyi niyetli davrananda kabahat.ayanikwalla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-11-2012, 16:40:55Hadi ne yaptın iyi niyetli davranarak merak ettim. FTP de madem sorun var mesajlarıma neden cevap yazmadın. Ayrıca senden iyi niyet bekleyen yok. Seni tanımam etmem, Benim onlarca kişiden linkim var. Ama bir yamuk sadece sen yaptın. Bu bu kadar basit. Link kaldırmayacaksın. Bu bir değil iki değil.
Ya satmayacak yada kaldırmayacaksın. Bana iyi niyet mahiyetinde de duygu sömürüsü yapma. Seni duyanda bedava verdin sanır. iyi niyetli genç çocuk. - 24-11-2012, 19:05:47Üyeliği durduruldu2. yanlış kaldırmam bu mesajlarına aciliyetten cevap vermedim o benim durumum ve laf edebilirsin diye.ayanikwalla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalan söyleme benden link alırken çok kişi beni kandırdı linkimi kaldırdı demiştin. - 24-11-2012, 19:31:16Şimdi de yaptığın haltı örtmek için bu yalanımı söylüyorsun sen bir doktora görün iyi değilsin benim linkimi şimdiye kadar kimse kaldırmadı senle ben hiç bir şekilde bu tip bir konuşmaya girmedim girmemde.
Artık o linki orada kaldırsan iyi olur senin vereceğin linke ihtiyacım yok. Sadece burada milleti aptal yerine koyma link kaldırmayacaksın bu kadar. Parasını aldın sen o linkin. Bu şekilde siteni büyütmek istersen daha çok beklersin. Küçük düşündükçe küçük kalmaya mecbursun.
Sent from my iPhone using Tapatalk