• 06-11-2006, 15:05:03
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    belki *********** olur yüksek fiyat çekeyim com ile net boş onlarıda alayım en iyisi.
    gönderigi mail adresinin uzantısı . @skallebank.com
    domainde hit yok ki. bir projem vardı hazırlama üşendim attim sedoya ordan görmüştür.

    bu sitede ney böyle domainmi satıyor. hiti yüksek domainleri alıp ordan park sistemimi kuracak.
  • 06-11-2006, 16:40:16
    #11
    adamın adı Jean Saive benden başka mail alan oldumu acaba? benim diğer domainede mail atmış ne yapacak bu domainleri turşusunumu kuracak acaba şüphlendim biraz.
    sanki sedo daki domainlere spam yapmış.
  • 06-11-2006, 18:14:57
    #12
    Kardeş klasik numaradır.Dayıya 50.000 dolar fiyat çek.Kabul ediyorum ama önce bi değer ölçtür diyecek.Sonra değeri fazla çıkarsa keyabın olmasın ne çıkarsa değeini vereceğim diyecek.

    Dene bi kere bu aşamaları yaşayacaksın.
  • 06-11-2006, 20:36:53
    #13
    Bana da geldi 2 kere mail, hiç takmadım çünkü zaten hitim bile yüksek değildi bir işe yaramazdı
    Bana spam gibi geldi.
  • 07-11-2006, 13:29:14
    #14
    Üyeliği durduruldu
    SupRAdyN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ceviriden yaptım anlarsın heralde
    Merhaba , ad için e-posta ben ücret, konu çizgisinde lütfen söyledi.
    Eğer sizin lütfen gönderen diğer bilgi alanı adı satılığınız var düşünce için ücretlerle biz tam liste.
    Ben, çok meşgul bir kişiyim bu yüzden o ben cevap vermeden önce, birkaç saatları alabilir: -)
    Sırası gelmişken , bilgi alanı adlarında yatırım yapmıyor Ek geliri üretmek için yatırım yapma stratejimizinin ana yönü fakat uzun yol değildir.
    Heyecanla bekleme, sizinle işi yapar.
    yaw şimdi de bunu öz türkçeye çevirmek lazım lem tarzannn o nası ceviri öylee ehueuheuheuheuh
  • 14-11-2006, 23:29:07
    #15
    bende birmesaj aldım arkadaşlar siz ne yaptınız sattınızmı