• 22-12-2010, 15:00:45
    #10
    Facebook acık oldugu halde giriş yap diyor Banda bi ara böyle mail gelmişti
  • 22-12-2010, 15:03:53
    #11
    keklmeye çalışıyolrar
  • 22-12-2010, 15:07:07
    #12
    help.facebook yapamayacağı için help-facebook yapmış ve beni güldürmüş
  • 22-12-2010, 15:08:17
    #13
    manaman007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kullanımı Diğer Hak ve Cezalarla İlgili Olarak Daha Fazla Bilgi İçin servis@facebook.com İle Bağlantıya Geçiniz. Anlayışınız Ve İşbirliğiniz İçin Teşekkür Ederiz.
    mailde verdiği tüm linklerin uzantısı ingilizce, term, profile.. vs nedense buradaki service yerine servis yazıyo...

    allah bilir mail adresinin karşısındaki de türkçe biliyodur
  • 22-12-2010, 15:10:17
    #14
    ben anlamıyorum hadi yutturmaya çalısıyorsun. biraz imla kurallarına dikkat et, git ingilizceyi tam bilmiyorsan tam yazılısını ögren. nasıl bir salaklıktır anlamıyorum
  • 22-12-2010, 15:11:18
    #15
    Sahibi Olduğunuzu Doğrulayınız !!!

    3 ünlem ha
  • 22-12-2010, 15:11:37
    #16
    help-facebook.com bu domainin who.is bilgilerine bakın kim? http://who.is/whois/help-facebook.com/

    Aslında facebooka şikayet edilmesi lazım elindek bu domaini bile alırlar.

    En kötüsü de bunun bir Türk olması.

    Domain facebookyardim*com' a yönlendirilmiş. ikisinde de who.is farklı, sahipleri aynı olmayabilir ama...
  • 22-12-2010, 17:19:00
    #17
    Üyeliği durduruldu
    Registrant Contact:
    Mesut Dirice
    Mesut Dirice (mesutdirice@hotmail.com.tr)
    İstanbul
    Istanbul, bos, TR 34100
    P: +90.2123679923 F:
    Bunlarda Diger Mailleri : mesutdirice@msn.com - veyasin@yahoo.com
    Bir Guzellik Yapmak Vardi ya Hadi Bilisim Suclari Var Artik (:
  • 22-12-2010, 17:30:31
    #18
    Üyeliği durduruldu
    ben girdim linke mail kısmına banlanan facebook hesabımn mail adresini yazdım şifre kısmınada güzel bi şifre yerleştirdim acaba zahmet edipde giriş yapmayı deniyecekmi

    edit: Şikayet etsek iyi olmazmı ?

    http://www.facebook.com/help/contact...knotifications