MALATYALIUnal adlı kullancı yani Gercek adı Ünal Arslan Dolandırıcıdır !!
28
●2.064
- 08-12-2010, 15:02:02Üyeliği durdurulduhadi ünal aslan bırak boş lafları dekontu koy ne dersen de bana şuan şikayet kısmına tüm konusma kayıtlarınıda koyuyorum hadi sende koy bakalım ne kadar dogru bir insansın bana verdigin 9 haneli yanlış kodla beni ugrastırmalarınıda koy yok annem yatıyo odasında dıyodun ne kalkmaz annen varmıs senın hadı koy bakalım makbuzunu kardes sora gel bana ne dersen de!!!
- 08-12-2010, 15:02:02Üyeliği durduruldupeki o serefi bozuk sahsiyete inananlar buna ne demeli?
https://www.r10.net/sikayetim-var/613...-yapmayin.html - 08-12-2010, 15:03:39Üyeliği durdurulduulan annemi agzina alma serefi bozuk suan is yerindeyim. serefi bozuk ben senin gibi konusma kayitlarinimi aliyom ama telefondaki o serefsizce yazdigin mesajin resmini ceker koyarim merak etme. az bekleyin arkadaslar sadece 13 saat sonra evde olacam.byugur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-12-2010, 15:12:20Üyeliği durdurulduo kadar komik bir insanki bu o kadar hayal dünyası genişki...Kusura bakma unal kardes biz senle boyle anlasmadik 150 dolarini doya doya yiyecegim. Havada bulut sen sayfayi unut." böyle yazmişim msj la ona bu msjıda koyucaksın ünal aslan yoksa o küfürler tamamen senindir güle güle kullanırsın haaa eger makbuzunu koyarsan bu msjıda koyarsan tamam tüm sölediklerim bana ayit!!!
http://www.facebook.com/#!/IstanbulSAYFASI ne hikmetse sayfa adamda yayınladıgı şeylere bakın tvsarayi.com da kendi sitesi ama atıp tutmada 1 numara!
ispat et tüm dediklerin başım gözüm üstüne ama edemezsen tüm bu lafları güle güle kullan.
DEMEGOJİ YAPMA KANIT KOY SORA GEL DİLEDİGİNİ SÖLE BEN BURDAYIM
2 gün sora evde olup yayınlayacagım demıstım buyrun arkadaslar aramızda gecen konusma kayıtları ve şikayet konum!!!
hadi bakalım bu arkadasşta dekontunu koysun 150 dolarını yedım msjını koysun o zaman dilegen diledigini desin bana razıyım!
https://www.r10.net/sikayetim-var/796...tyaliunal.html - 08-12-2010, 15:24:14Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.beyler tartışma yerine çevirdiniz burayı yaf. ne sorununuz varsa şikayet bölümünde yapın. byugur sen bari yapma. konunun yeri burası değil sende biliyosun.
- 11-12-2010, 21:28:07Üyeliği durdurulduAdwordsTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cep telefonu vardı hcm onu verdı konusmustuk hesabımı yeni açtım demişti inanın zoruma giden sayfa para degil..zoruma giden yatırdım demesi beni bankada 9 haneli yalan western union kodla dolaştırması.şerefsizde biliyoki abd de bi yaptırım yapamıycam ama r10 dakılerde derdimi anlamıyorki bugün bana yarın bir başkasına...