• 23-11-2010, 00:54:56
    #1
    Facebook üzerinden tanımadığım birisinden özel mesaj aldım aynen şu şekilde;



    Link : http://vwww-facebook.com/video/video.php?v=167828193232136

    Videoya tıkladım video açılmadı. Ben video adresinin yanlış olduğunu düşündüm tekrar kontrol ederken domainin facebook'un çakması olduğunu anladım.

    Linke tıkladığınızda sizi yeni bir Login sayfasına yönlendiriyor ve kişisel bilgilerinizi girerseniz, kötü niyetli kişiler tarafından hesabınızın tüm bilgileri çalınıyor.

    Domain bu : http://vwww-facebook.com ( Sakın siteye girip gerçek login bilgilerinizi girmeyin )

    Domain whois : http://whois.domaintools.com/vwww-facebook.com

    Dikkatli olun arkadaşlar.
  • 23-11-2010, 00:59:53
    #2
    Bizim bu türk milleti ne zaman akıllanacak çok merak ediyorum..
  • 23-11-2010, 01:01:56
    #3
    Üyeliği durduruldu
    bana da geldi yemedim yesem o kadar sayfa gitcekti
  • 23-11-2010, 01:05:33
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bilgilendirme icin teşekkür ederim
  • 23-11-2010, 01:16:53
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Herif sayfayı sildi 3 dk. önce boş çıkıyor şimdi. SS alan var mı ki?
  • 23-11-2010, 01:23:50
    #6
    Domaini iyi akıl etmiş ilk bakışta dikkat etmezseniz belli olmuyor dikkatli bakıldığında anlaşılıyor bilgi için teşekkürler
  • 23-11-2010, 01:27:07
    #7
    sayfa duruyorr
    yayan dallama http://www.facebook.com/nurettinrencberfan
  • 23-11-2010, 01:36:23
    #8
    Lokosit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herif sayfayı sildi 3 dk. önce boş çıkıyor şimdi. SS alan var mı ki?

    http://img25.imageshack.us/img25/2434/86809492.png

    http://vwww-facebook.com/login.php ( Gerçek bilgilerinizi kesinlikle girmeyin )
  • 23-11-2010, 01:38:29
    #9
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    eyw. ustat