• 29-10-2010, 13:14:46
    #1
    Arkadaşlar az önce birinin bana gönderdigi anlık mesajda aynen şöyle yazıyordu Foto http://site-facebook.com/photo.php?=1491834862 böyle mesaj alırsanız sakın tıklamayın virüs tür akıllının bşrş faceye benzeyen domain almış milleti kandırmaya çalışıyor ben indirip test etmedim domaini ama yapabilecek arkadaş varsa nasıl bişey oldugunuda yazarsa sevinirim benim size tavsiyem bu siteyi açmayın site-facebook.com

    Konun Devamı
  • 29-10-2010, 13:17:49
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Bilgi için teşekkürler.
  • 29-10-2010, 13:38:00
    #3
    rica ederim kendi bloglarınız varsa yayınlayında kimse tuzağa düşmesin
  • 29-10-2010, 13:41:02
    #4
    nod 32 engelledi zaten
  • 29-10-2010, 13:53:31
    #5
    ben uyarayımda arkadaşlar zarar görmesin çogu virüs programı kullanmıyor (ben )
  • 29-10-2010, 13:55:42
    #6
    dur bakayim linux var nasıl bişeymiş

    edit
    P17535732.JPG-www.facebook.exe adında dosya indiriyor 2 kere tıkladım bişey açılmadı
  • 29-10-2010, 15:16:47
    #7
    kendini çakal zanediyor arkadaşlariçerik facebook kişi listesindeki arkadaşlara link atıyo