• 26-02-2021, 09:07:43
    #1
    Arkadaşlar selamlar,

    Yaklaşık 6-7 senedir hergün düzenli reklam verilen bir hesaptan yeni bir işletme hesabı ve reklam hesabı açtık. Reklam açtığımızda, reklamı düzenlediğimizde reklam hesabı kapatılıyor. Support desteği ile hesabı tekrar açtırıyoruz fakat 1-2 gün sürüyor açılması. 1 haftada hesabımız 4 defa kapatıldı. Hesap kapatılacak diye reklamlara hiç dokunamıyoruz. Düzenleme yaptığımız yada yeni reklam oluşturduğumuz ancak hesap kapatılıyor.

    Ancak reklamlarda herhangi bir topluluk kuralı ihlali yok. Çünkü hiçbir reklamda uyarı vermiyor. Fakat bir şekilde hesap kapatılıyor. Bunun sebebi şikayet durumu olabilir mi? Sayfa şeffaflığı bölümünden tüm reklamları şikayet ederek böyle bir duruma sebebiyet veriliyor olabilir mi? Reklamlarda problem olsa mutlaka reklamı engellerdi diye düşünüyorum.
  • 26-02-2021, 09:15:54
    #2
    Facebook artık havadan nem kapıyor hocam. En temiz reklam dahi çıksanız reklam hesaplarının ömrü 1-2 ay maksimum artık. Reklam çıkmadığım bm hesaplarımın dahi kapandığını gördüm ben.
  • 26-02-2021, 13:17:35
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam maalesef sorun var, aynı şekilde bende aynı hesaptan yeni kampanya oluşturunca veya düzenleyince hesabı kapatıyor ardından da reklamın onaylandı diye bildirim gönderiyor. Zaman zaman bu tarz sorunlar yaşadığım olmuştu yine geçici olduğunu düşünüyorum.