• 25-12-2020, 18:04:53
    #1
    Direk aktarıyorum :

    Sadace ABD ve Türkiye'de başlatılan yeni bir uygulama var Artık Instagram işletme hesapları üzerinden, kişiselden işletmeye çevirirken IGBA(Instagram İşletme Hesabı Reklam Hesabı) adını verdiğimiz bir reklam hesabı oluşuyor. Ve reklamları da sadece Instagram tarafından yönetilebilmektedir. Yani, Business Manager'a (işletme Yöneticisi'ne) gitseniz bile, bağlı olan Reklam Hesabı olarak listelenmemektedir.

    Ayrıca, bu (IGBA) Reklam Hesapları, sadece 'Instagram Reklam Hesabı' olduğu için sadece Instagram'ın uygulaması üzerinden reklam verebilmek için kullanılmaktadır, ödeme yöntemini de uygulama içeresinden eklenebilmektedir. Ve, bu Reklam Hesabı içerisine ulaşmak Ads Manager (Reklam Yöneticisi) üzerinden mümkün olamamaktadır.

    Bu reklamlarınızı instagramdan verdiğiniz için işletme hesabınızdan görüntüleyemiyceksiniz

    https://hizliresim.com/QlDmqY
  • 25-12-2020, 18:09:18
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Uzun zamandır olan bir şey zaten, eski tarihli instagramlarda oluyor daha çok. Yeni açılan instagramlarda böyle bi sorun yok.
  • 25-12-2020, 19:34:41
    #3
    bunun yüzünden ne hesaplar elimizde patladı çöp oldu. reklam hesabı kapanıyor itiraz bile edilmiyor doğru düzgün.. başka reklam hesabı bağlamak istesek bile bırakmıyor..
  • 25-12-2020, 21:13:47
    #4
    evet çok kötü bir durum hesaplar resmen elimizde patlıyor