• 17-05-2020, 02:03:06
    #1
    Arkadaşlar selamlar, herkese kolay gelsin

    Sıfır kartı bir BM ekliyorum ikinci BM eklerken sorun yaşıyorum.
    Kartları ana ödeme yöntemine eklerken hata alıyorum hata ekranı. Reklam hesapları içerisine ekleniyor kartlar sorun yok onda.
    Böyle sorun sizler de var mı çözümü bulan varsa yardımcı olur musunuz?
  • 17-05-2020, 02:11:21
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Hocam papara kartında bu aralar sıkıntı yapıyor, banka kartı denersen olacaktır diye düşünüyorum. Ama sınırsız kart veren bankalardan olmamalı birde bazen girdiğin bi kartı tekrardan ekletmiyor bunla alakalıda olabilir. Ya da girmeye çalıştığın bm spamlıdır.

    Not: Sadece bilgilerimi ve tecrübelerimi söyledim farklı bi sorunda olabilir.
  • 17-05-2020, 02:16:19
    #3
    Hocam selamlar, Normal de bir kartı 10 tane BM ekleme yapıyordum sorun olmuyordu. Ama son 3 gündür aynı hatayı alıyorum.
    siz denediniz mi farklı kartlar oldu mu nedir durum?
    Teşekkürler
  • 17-05-2020, 02:23:48
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Reklam sorunları ortaya çıktığında, (check,devredışı vs.) kart eklemede de hata vermeye başladı. Dediğim gibi sınırsız olmayan sanal kartı bulabilirseniz bi denemenizi öneririm. Ön ödemeli kartlardan da olmasın.
  • 17-05-2020, 02:26:40
    #5
    Teşekkürler bir deneme yapacağım o şekilde bilgi vereceğim.
    Ayn problemi yaşayan varsa lütfen bildirin belki güncelleme ile artık tek kart ekleme yapabiliyoruz.
  • 17-05-2020, 19:48:33
    #6
    enesbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler bir deneme yapacağım o şekilde bilgi vereceğim.
    Ayn problemi yaşayan varsa lütfen bildirin belki güncelleme ile artık tek kart ekleme yapabiliyoruz.
    Bugün görüşme yaptım konuyla alakalı facebook chat ile, artık eskisi gibi 10bm değil 10 hesap desteği olacakmış yani 2bm = 10 hesap gibi düşünülebilir. 3.bm'e isterseniz garantiyle deneyin yine olmayacak.
  • 17-05-2020, 20:09:09
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Evet aynı sorun bizde de mevcut..
  • 17-05-2020, 22:02:19
    #8
    Bende denedim bugün dediğiniz gibi artık sadece 2 BM eklemeye izin veriyor. PAPARA ile alakalı durum değil.
    Diğer banka kartları da denendi bilginiz olsun.