• 06-06-2018, 10:12:28
    #1
    dün gece bizim dahil olmak üzere tanıdığım birçok arkadaşın sayfaları silinmiş, durumu yaşayan varmı nasıl bir yol alacaz acaba herşey alt üst oldu
  • 06-06-2018, 10:14:49
    #2
    Bizde de durum aynı...
  • 06-06-2018, 10:18:44
    #3
    HaberKita adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bizde de durum aynı...
    dertleri nedir acaba alakasız bir durum ne varsa silmişler
  • 06-06-2018, 10:25:42
    #4
    sterkamed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dertleri nedir acaba alakasız bir durum ne varsa silmişler
    valla hiçbir anlam veremedik, şurada da yazmış arkadaşlar bir şeyler: https://www.r10.net/facebook/1869782...18-kiyimi.html
  • 06-06-2018, 10:35:52
    #5
    Benimde tanıdıgımın 3 gun once 13M sayfası olmak üzere bircok sayfa silindi. Yılların emeği var o sayfalarda itiraz edilmeli.
  • 06-06-2018, 10:54:00
    #6
    Machiavelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ya arkadaslar beni yanlis anlamayin da, boyle `kiyim var, raslanti degil, facebook'un benimle kisisel sorunu var` gibi seyleri gorunce benim gulesim geliyor. Aylik 2.1 milyar aktivitesi olan bir siteden bahsediyoruz. Kaldi ki Facebook yapay zekayi kullanmasiyla ve gelistirilmesinde on-ayak olunmasiyla bilinir. Yani neden ben diye dusundunuz mu acaba hic?
    Machiavelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben ne senin ne de baskasinin banlandigini belirttim. Benim sadece kastim o kadar sayfa yoneticileri arasindan neden sen magdur olasin? Ve bunu neden kisisellestiriyosunuz? Sen cidden birilerinin oturup sayfa isi yapanlara kasti olarak sayfalarini kapattigini falan mi dusunuyorsun? Eger boyleyse, bu mantikla kafayi yersin. Zira mekan adamin ve sen adamin mekaninda istedigin gibi at kosturabilecegini dusundugunden mutevellit, boyle bir sey yaziyorsun.

    Ben 4 sene boyunca, gunde 300k ile 600k tekil kullanici cikardim Facebook'tan. Zaman zaman ayni sorunlari yasadim ama kalkip hic bir zaman senin yazdigini ne dusundum ne de bu sekilde yazdim. Algoritmaysa algoritmaya karsi onlemler aldim. Demek istedigim felaket tellalligi yapmak yerine ve olayi kisisellestirmeye indirgemek yerine, mantikli dusunup cozum araman senin yararina olacaktir.

    Kolay gelsin.


    dedigim oldu benim de tüm sayfalarım silindi dün, umarım sizinkiler duruyordur
  • 14-06-2018, 12:58:53
    #7
    Yeni bir gelişme varmi acaba arkadaşlar