• 08-11-2017, 09:16:36
    #1
    Merhaba,
    Wordpress sitem için hızlı makalelere kaydolurken tüm adımları ve tüm detayları eksiksiz yerine getirdim ancak sorunun üstesinden gelemedim.
    En son facebook ile iletişime geçtim ve bana şu şekilde dönüş yapıtlar:
    Alıntı
    Her Anlık Makalenin <head> bölümünde kanonik bir bağlantı gereklidir ve bu mutlak bir URL olmalıdır. Bu URL yoksa, Facebook, RSS feed'inizde <item> için tanımlanan kanonik bağlantıyı görüntüler. Makalenin <head> ya da RSS yayınında standart bir bağlantı sağlanmazsa, Facebook makaleyi yoksayar.
    Ancak hem rss de hemde eklenenen makelenin head kısmında Canonical link mevcut. Offical eklentide de daha gelişmiş eklentilerde de aynı hatayı alıyorum ve bir türlü çözüme kavuşturamadım.

    Bu konuda bilgisi olan yada mantığını anlayan bir arkadaş varsa sorunu nasıl çözdüğünü söyleyebilir yada ücretli destek olabilirse memnun olurum.

    (Lütfen standart kurulumun ötesinde bilgisi olmayan arkadaşlar ücretli yardım için ulaşmasınlar, 2 kişiye ben ulaştım ve soruna odaklanmadan aynı / standart adımları tekrar edip zaman kaybına neden oldular)

    İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
  • 08-11-2017, 09:19:34
    #2
    temanızdan kaynaklıda olabilir belki problem
  • 08-11-2017, 09:21:39
    #3
    Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    temanızdan kaynaklıda olabilir belki problem
    Bende öyle düşündüm başta hocam ancak daha sonra bir subdomaine sıfırdan wordpress kurdum ve default wordpress temalarından biri ile hızlı makale kurulumu yaptım. Yine aynı hatayı aldım.
  • 08-11-2017, 09:22:46
    #4
    bende denedim, sana tema önereyim onda hiç bir sıkıntı çıkmadı istersen
  • 08-11-2017, 09:27:00
    #5
    Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende denedim, sana tema önereyim onda hiç bir sıkıntı çıkmadı istersen
    Elbette önerebilirseniz memnun olurum hocam, en azından birde onunla deneme yapabilirim.
  • 08-11-2017, 09:27:30
    #6
    özel mesaj atıyorum
  • 08-11-2017, 09:31:50
    #7
    Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    özel mesaj atıyorum
    Teşekkür ederim deniyorum hocam.
    Aynı şekilde bu sorunu daha önce yaşamış yada sorunun ne olduğunu anlayan arkadaşlarda katkıda bulunursa çok sevinirim.
  • 08-11-2017, 09:33:03
    #8
    Forum üzerinde bir arkadaşım yardımcı olmuştu ama o tema için değil içeriği için yardım etti sağolsun ona bakarak öğrendim. Şimdi burda yazarsam ona ayip olur. ve Buraya yazarsam yarın yada 1 hafta sonra yapamayanda yapıp paraya çevirir bunu o suretle size söyledim sağdece
  • 08-11-2017, 09:34:58
    #9
    Merhaba, tw üzerinden aldığınız soruna fb sayfanıza bakmam mümkün müdür?



    Skype gönderin iletişime geçelim.