• 15-11-2017, 04:36:43
    verdiğiniz bilgilerin hepsine göz atmaya çalıştım çok teşekkürler siz bu kazançları kaç k lık sayfada elde ettiniz? yanlış hatırlamıyorsam bi yerde 600 k yazmışsınız ama çok yazı okudum emin olamadım türkçe sayfalarla çalışanlar da bilgi verebilirse sevinirim. bir de bu sistem sadece tek bir sayfaya mı bağlanabiliyor, daha fazla sayfaya entegre edilebilir mi? türkçe sayfalarla yabancı sayfalar arasında kazanç farkı olur mu?

    SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nerdeyse 12 gün oldu..

    en yüksek 7.50 $ oldu.. 14 gün'ü geçen arkadaşlar var mı ? Bi değişiklik oldu mu tık ve gelirde ?
  • 17-11-2017, 00:19:34
    SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nerdeyse 12 gün oldu..

    en yüksek 7.50 $ oldu.. 14 gün'ü geçen arkadaşlar var mı ? Bi değişiklik oldu mu tık ve gelirde ?
    konuyu takipteyim, son tahlilde nasıl bir kazanç bıraktı?
    ve ödemeyi hangi yolla aldınız?
  • 17-11-2017, 00:24:35
    teşekkürler hocam
  • 17-11-2017, 08:56:17
    myhere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    konuyu takipteyim, son tahlilde nasıl bir kazanç bıraktı?
    ve ödemeyi hangi yolla aldınız?
    Son güncel hali hocam ödeme almadım ben daha 100 $ geçince ödeme alınıyor

    Tıklarda değişiklikler olmuş gene benim.. 14 $ vardı şimdi düşmüş yine.

  • 17-11-2017, 09:43:01
    Şuradan soru sordum cevap veren olmadı, Birde buradan sorayım, yardımcı olursanız sevinirim.
    Facebook instant article'ye yeni başladım, başvuru işlemlerinde makale gönderirken aşağıdaki hatayı alıyorum, çözümü bilen var mı?

    "Lütfen Sorunları Giderin ve Tekrar Gönderin,
    Şu an için Hızlı Makalelerinizi değerlendiremiyoruz. Makalelerinizin mobil internet sürümlerine erişilememesi (tüm içeriklerin dahil edildiğinden emin olmak için mobil internet sürümünü Hızlı Makale ile karşılaştırıyoruz) ya da Hızlı Makalenizde kullandığınız yazı tipinin doğru şekilde gösterilememesi, bunun nedenleri arasında bulunabilir. Yeniden göndermeden önce ilk adım olarak mobil internet sürümlerinin doğru şekilde yüklendiğinden emin olun. Durumunuza özel bilgiler için lütfen aşağıdaki değerlendirme notlarını inceleyin."

    Not: Sitemde responsive tema kullanıyorum yani mobil uyumlu.
    Verdikleri örnek resimde şu
  • 17-11-2017, 09:48:48
    Kurumda olduğum için videolar ve çoğu site engelli Eğer içerikte bahsettiyseniz kusura bakmayın, akşam eve geçinceye kadar içeriği göremeyeceğim 3 adet sorum var.
    1- Blogger sitelerde deneyen var mıdır? Var ise sorun yaşadılar mı?
    2- İçerik olarak illa haber mi girmek gerekiyor yoksa x neye yarar gibi hite yönelik makalelerde yazmak mümkün müdür?
    3- Makaleler sadece uygulamada görününce mi getirisi oluyor? Yani normal web kullanıcısına sayfa üzerinden yazıyı okutunca reklam çıkmıyor mu? Odak noktası uygulama mı olmalı?

    Teşekkürler
  • 20-11-2017, 00:29:49
    arkadaşlar bazılarını tahmin ediyorum ama emin olmak için soruyorum. bana aşağıdakilern ne anlama geldiğini kısa yazacak olan var mı?
    üsttekiler sanırım toplam siteye giren sayısı, sitenin içindeki face reklamına tıklanma sayısı ve tahmini kazanç olsa gerek diye düşünüyorum
    ama alttaki resimdekilerle ilgili yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
    1- requests neyi ifade ediyor?
    2- filled neyi ifade ediyor?
    3- impressions o günkü toplam görüntülenmeyi mi?
    4- clicks sitenin içindeki facebook reklamına tıklandığını mı ifade ediyor, yoksa facebook'taki paylaşıma tıklanıp siteye giren kişi sayısını mı?
    5- fill rate neyin yüzdesi oluyor?
    6- CTR site içindeki tıklama oranını mı yoksa facebook paylaşımına tıklanıp siteye gelen kişi oranını mı söylüyor?
    7-eCPM 1000 gösterim başına verdiği ücret galiba. bu da heralde siteye giren bin kişiyi ifade ediyordur..? doğru mu?
    8- est.rev site içindeki facebook reklamına tıklandığında tıklama başına verdiği ücret doğru mu?
  • 20-11-2017, 10:37:54
    Sorumu düzelteyim: aynı anda bir sayfada adsense ve facebook reklamlarını kullanabilir miyiz?

    Facebook mobilden gelmeyen, google'dan gelen kullanıcılar reklamları görebilir mi? Bu soru biraz garip kaçabilir, çünkü reklamın tam olarak fb mobil'de mi yoksa sitede mi yayınlandığını tam anlayamadım.
  • 20-11-2017, 10:43:26
    SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçen hafta kurulumu yaptık hergün yükselişe geçiyor inşallah daha da iyi olur.



    Hiç bu kadar performans beklemiyordum ama bende ampülü yaktı. Sizlerde artık bu yola girin arkadaşlar.
    Detaylı bilgi:
    https://instantarticles.fb.com/homepage-static/

    Videolu anlatım:

    https://www.youtube.com/watch?v=kdGx1Vyc2Rc


    Anlatım2;

    https://www.youtube.com/watch?v=-1WQMOFwfNk



    Ek not:
    Banka hesabı olarak USD hesabı açın onu iban girin.
    Makalelerinizi onaylatmak için <p></p> taglarınızı kaldırın. Boşlukları silin. 6 Makale ile onaylattım.
    Logonuzu yükleyin.
    Ödemeler 100$ geçince her ayın 3. veya 4. hafta içerisinde yapılıyormuş (adsense gibi ödeme alınca belirtirim burda.)
    Bunun harici hiçbir zorluğunu görmedim.

    Kurulum
    https://www.r10.net/facebook-instant-...kazanilir.html

    İngiilizce kaynak:
    https://stream-seo.com/make-22000-mo...ience-network/

    Yeni bir gelir kapısı arkadaşlar gözünüzü açın derim.



    -------------------------------------------------------------
    @AppleFoni Tespitleri;
    https://www.r10.net/1072839236-post86.html
    teşekkürler hocam