• 11-12-2016, 22:33:44
    #10
    ignoble adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    Geçen ay bir sayfa aldım. Aralık ayı başında sayfam

    "Sayfanız yayından kaldırıldı
    Daha fazla insanın beğeneceği bir Sayfa oluşturmak amacıyla birbiriyle alakasız Sayfaları birleştirmek gibi insanları farkında olmadan ve yanıltıcı bir biçimde beğenmeye veya etkileşim kurmaya yönelttiği için Sayfanız yayından kaldırıldı. Tüm Sayfalar Facebook Sayfa Kuralları’na uymalıdır."

    denilerek yayından kaldırıldı. Konuyla ilişkin satın alma yaptığım arkadaşa ulaştığımda "Bendeyken böyle bir şey olmadı demek ki siz kurcaladınız" gibi tüm suçu karşı tarafa atan şeyler söyledi. Sonuçta o bu konuyu üstüne almıyor.

    Sayfa anladığım kadarıyla birleştirme yapılarak büyütüldü. Ve facebook da bu yüzden bu sayfayı kapattı.

    Bu arkadaşın yaptığı işlemi kanıtlamak için, sayfanın ne zaman birleştirildiği vs. bilgilere bir şekilde erişmem mümkün müdür?

    Ve tabii ki bu sayfayı tekrar aktif hale getirmemin bir yolu bulunuyor mu?
    İlginize teşekkürler.


    hocam öncelikle o uyarı sadece mergeden kapananlara geliyor ve kesinlikle merge var demektir .

    satın alırken satıcı sayfada merge var dediyse bi suçu yok
    ama merge yok dediyse dolandırıclık yapmıştır

    istatistiklerine tıklayın
    solda beğenmelere tıklayın
    sağ üstte başlangıç tarihi 2 sene kadar geriye çekin

    o şekilde o günden bu güne beğenmeler belli olur , bi günde bi anormallik tespit ederseniz o gün merge yapılmıştır , misal bigünde 50k 100k gelmişse o gün merge yapılmıştır ...
  • 22-12-2016, 14:32:23
    #11
    Cevaplar için teşekkürler. Ne yazık ki merge'den bahseden olmamıştı. Ve sayfa kapandı. Kapanan sayfa için yapılabilecek bir şey sanırım yok değil mi?

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:32:23 -->-> Daha önceki mesaj 14:05:38 --

    ErayDoganay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle Geçmiş Olsun,

    Hocam siz adama ''Merge atıldı mı, isim değiştirildi mi?'' diye sormadıysanız isterseniz 10binlerce merge atılsın vede istediğiniz kanıtı önüne sunun hiçbir şekilde suçlu olmaz.

    Yani FAKE BİR HESAP kurun kendinizin kullandığı olmasın, hesabınızın kapanabilme ihtimali yüksek oluyor. Talep atın Allah isterse onaylanır istemezse sağlık olsun.
    Hocam 8500 TL ödeyerek satın alınan bir sayfada Merge atıldı mı İsim değiştirildi mi diye elbette sorarak alınır. Ama sormadıysam bile, etik sınırlar içinde bunun satıcı tarafından sorulmadan söylenmesi gerekmez mi?

    Özellikle sayfa kapanması gibi konuları doğrudan etkileyen böyle bir durumda?
  • 23-12-2016, 14:49:56
    #12
    Öncelikle geçmiş olsun. Merge dışında! Siz sayfayı aldıktan sonra isim değişimi ve url değişimi yaptınız mı? Buda kapatma sebebi oluyor bazı durumlarda! İsim değişince takipçilere soruyor bu sayfanın adı değişti! Yanıltıcımı ? Diye.. 3-5-10 evet yanıltıcı yüzünden de sayfayı kapatıyor.
  • 23-12-2016, 14:57:47
    #13
    taziye çadırına dönmüş neredeyse. Geçmiş olsun lafları ile.
    Facebook sayfalarına o kadar para vermek yürek ister dolandırılma ihtimalin %65 üstü çünkü.
  • 23-12-2016, 15:57:47
    #14
    8500 tl büyük bir rakam. ve alındıktan sonra sayfa kapanmış hemen. büyük bir kayıp ve ciddi bir mağduriyet var. ama yasal yoldan uğraşsanızda işiniz zor gibi görünüyor. facebook ile iletişime devam edin ama şansınız az görünüyor. umarım açılır kısa sürede