250 tl olarak destek vermekteyim.
bu destek özellikleri nelerdir :
1-sınırsız outlook-hotmail açma (telefona gerek kalmadan
2-sınırsız yeni fb hesabı açma
3-sınırsız olarak elinizde bulunan eskiden açılmış ancak unutulmuş hotmail hesaplarina ait fb hesaplarını alırken girişlerde kilitlenmeden giriş yapma
4-sınırsız olarak fb hesaplarına mobil onay yapma
5-fb tarafından kilitlenip kimlik onayına düşmüş hesapları açma ve nasıl onaylama yapılır gibi işlemleri
gibi pek çok seçenek bulunmaktadır.bunların hepsini alıcı kişiye birebir online olarak alpemix teamwiever üzerinden göstererek öğrenmelerini sağlıyorum.
forumda bu desteği alan ve şuan hesap satışı yapmakta bulunan bazı arkadaşlar vardır.kendilerine bunları öğreterek destek verdim. sorunsuz olarak işlemlerini yapmaktadırlar.
ayrıca daha önce kilitlenmiş ve kimlik onaya düşmüş ve benimde desteğimle bu hesaplarını actığım bazı arkadaşlar var .bunları ben gönüllü olarak ücretsiz olarak açtım.buna benzer işlemleride zaman ve fırsatım oldukça seve seve yardımcı olurum gönüllü olarak . bunuda ayrıca belirteyim.
iyi çalışmalar kolay gelsin