• 07-01-2016, 15:53:51
    #10
    denedim bende aciliyor kesinlikle. teskkurler.
  • 07-01-2016, 16:03:59
    #11
    Maalesef, şu anda Mentions isteğinizi gerçekleştiremiyoruz.
    Site uzantılı mail olmadığı için mi bu uyarıyı alıyorum?
  • 07-01-2016, 16:54:24
    #12
    Üyeliği durduruldu
    quite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    denedim bende aciliyor kesinlikle. teskkurler.

    Teşekkür ederim

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:54:24 -->-> Daha önceki mesaj 16:53:43 --

    Gmail ile alakasi vs yok değerli kardeşlerim.

    .com uzantılı site maili olacak kaydolacaksiniz bukadar basit
  • 07-01-2016, 18:20:59
    #13
    ismin.net şeklinde domainim var. facebook adresimde ismim@ismim.net şeklinde mail ile . şimdi deneyeyim bakalım ismim şeklinde bir sayfa açmayı...
  • 07-01-2016, 18:25:49
    #14
    Bilisimtekno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba Arkadaşlar .

    Bunu uzunca araştırdım kesin bir yola ulaştım . size başvuru için şukadar verin bukadar verin diyenlere inanmayın . Adım adım okuyun başarıya ulaşacaksınız .

    1-Site uzantılı (.com Olacak şekilde ) örnek : örnek@r10.com bir mail adresi açın

    2- Bu Mail adresi ile bir facebook hesabı oluşturun ip değiştirme vs yapmayın herşey normal olsun

    3-Facebook E Posta Adresinizi Onaylayın

    Buradan Başvurabilirsiniz

    https://www.facebook.com/help/contact/1448613808726619
    Hayırlı Uğurlu Olsun , Teşekkürler
    yeniden mi açmamız lazım var olanı yapazmıyız
  • 07-01-2016, 20:58:05
    #15
    Maalesef, şu anda Mentions isteğinizi gerçekleştiremiyoruz.
  • 07-01-2016, 23:41:34
    #16
    Site domaini ile facebook hesabı açılmaz.
  • 08-01-2016, 00:29:56
    #17
    Unfortunately, we're unable to process your Mentions request right now.


    hatası veriyor başvuramıyorum da
  • 08-01-2016, 07:23:17
    #18
    Üyeliği durduruldu
    Jack61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site domaini ile facebook hesabı açılmaz.

    Hocam ne demek açılmaz? Açılıyor işte denedim oldu diyenler var hesabında olanlar var neyin ısrarı ki bu? Açılıyor demekki. Açılmıyor sa o domain spam yemiştir hata veriyordur. Bilip bilmeden yazıyorsunuz amaç konu baltalamakta baltaladiniz şimdi gidebilirsiniz.