• 28-07-2015, 13:24:18
    #10
    Reklamla sayfaları büyüttüm şimdi o sayfalardan siteme trafik çekiyorum
  • 28-07-2015, 16:12:31
    #11
    Benimde sayfamda bir sıkıntı var. Gönderi öne çıkarıyorum ve çok yüksek maliyetle harcıyor. Örneğin 20tl basıyorum bir paylaşıma 1000 - 1500 arası kişiye ulaştırıyor. Çok absürt bir rakam. Diğer sayfalarımda böyle bir sorun yok. Fakat tek bir sayfamda bu şekilde çok verimsiz çalışıyor. Neden olabilir ? Çözebilecek arkada var mı ?
  • 28-07-2015, 21:17:40
    #12
    nazar1973 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maalesef beklemekten başka çare yok. Şimdi Facenin dediğine göre 8 Haziranda bir düzenleme yapılmış ve 8 Ekim tarihine kadar bu sitem tam olarak oturmuş olacakmış. Ben aynı zamanda Adwordsa da reklam veriyorum. Orada da durum şu. Ben Bugün günlük 15 lira ödediğim tek kampanyadan Adsense kazancım 11,30 lira. Senin anlayacağın Bittik gibi bir şey. He diyeceksinki sen verdiğini bile kurtaramıyorsun o zaman neden hala reklam veriyorsun. Şöyle diyeyim eğer Face ve Google reklam vermezsem Tbm 9-10 arası oluyor ve to çok düşüyor. Ama reklam verdiğimde Google Adwords ve Facebooktan gelenlerin To ve Tbm si çok iyi olduğu için genel olarak ortalama Tbm ve To yükseliyor. Ayrıca Face ve Adwords ile arayı soğutmamakta fayda var zira her ikisinden de reklamı kestiğinde 100 lira günlük kazanıyorsan 10 liraya düşüyor. Ben şimdi günde 25 lira Faceye 15 lirada Adwordsa reklam veriyorum. Günlük Adsense kazancım 110-130 arası değişiyor. Kış aylarında bu ücretlere reklam verdiğimde günlük kazancım 490-660 arası değişiyordu. Ama bu rakamı Faceye 50 Adwordsa 20 lira toplam 70 liralık Reklamla kazanıyordum.Yani senin anlayacağın şu anda da her iki tarafta da durum vahim. Üstüne üstlük şu an ülkede kaos ve savaş durumu olması kazançları daha da dibe çekecek ve Kış ayları geldiğinde de Ülkede,facede ve Adwordsa durumlar böyle gitmeye devam ederse bizleri Organik hitte kurtarmayacak. Vay halimize o zaman. Benim siteme 200 milyar teklif ettiler satmadım şimdi saçımı başımı yolsam yeri daha 50 milyara bile zor satılır ki ben satmayı düşünmüyorum zaten.
    Az da olsa anladım sayılır Sizin gibi bir abimiz olsada bu işleri detaylıca öğretse keşke bize 2 senedir adam akıllı bir şey öğrenememişim.
  • 30-07-2015, 00:15:20
    #13
    Webmaster2014 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Az da olsa anladım sayılır Sizin gibi bir abimiz olsada bu işleri detaylıca öğretse keşke bize 2 senedir adam akıllı bir şey öğrenememişim.
    Abiniz olsa iyi olur du ama ben Ablayım
  • 30-07-2015, 12:29:44
    #14
    nazar1973 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abiniz olsa iyi olur du ama ben Ablayım
    Oda olur en azından bayanlar bir şey anlatırken daha detaylı olarak anlatıyorlar daha çabuk öğreniriz
  • 30-07-2015, 14:04:25
    #15
    Webmaster2014 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Oda olur en azından bayanlar bir şey anlatırken daha detaylı olarak anlatıyorlar daha çabuk öğreniriz
    o da doğru