• 02-11-2014, 14:37:08
    #10
    Facebook'u dolandıran biri vardı rahmetli seni arıyoruz
  • 02-11-2014, 14:49:56
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Şunu heklesekmi ne etsek bilemedim şimdi Hekleyelim de dakika başı site değiştirsin hepimiz kazanırız

    Hekleyelim diyenler 1'e bassın

    Heklemeyelim dursun az işim var diyenler 0'a bassın :P
  • 02-11-2014, 14:59:34
    #12
    Bugünlerde yine bir şeyler peşinde 2 sayfamda da erişimler önemli oranda düştü.
  • 02-11-2014, 15:38:02
    #13
    Güçlerimizi birleştirelim hekleyelim +1


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 02-11-2014, 19:50:47
    #14
    Daha çok para çok çok daha para Facebook un izlediği yol bu şu anki durum
  • 02-11-2014, 19:57:51
    #15
    Üyeliği durduruldu
    üzüldüm durumunuza açıkcası
    bence ingilizcesi güzel birinin yardımı ile direkt facebook ile bu durumları
    mesajlaşmak pek ciddiye alınmayan ama en etkin yöntem .

    Sabır la mail trafiğinde bulunun güzel ve resmi şekilde derdinizi anlatın aynı

    -net yavaş kardeşim düzeltin şunu

    diyip aradığında ttnet müş. hizmetlerinin verdiği gibi bir tepki ile
    sayfalarınız

    erişim kısıtlamalı sayfalar havuzundan cıkarılır
    eğer resmi biçimde güçlü bazı yerleri senaryovari içeriklerle mailleşmelere yönelirseniz emin olun yardımcı olurlar

    sistemle belli bir yere kadar uğraşabilirsin , sistemle sorununu belli bi limite kadar çözebilirsin

    eğer bir yerde çözülemeyen bir sorun varsa direkt insana gitmelisin ki sistemde sana ayrıcalık tanısın sorunun sistemle çözmek isteyenlerden daha çabuk sorununuzu çözün .

    Spam veya başka saldırılar ile kapatılan sayfaların
    Profillerin sadece böyle mailleşmeler ile çok kez geri açıldığına şahit oldum

    Erişim konusundaki sorunun çözümündede bu belirttiğim yolda emin şekilde çabalayanlar çözüme ulaşacaktır.
  • 04-11-2014, 04:13:26
    #16
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar çok ama çok uzun süredir sektörde biri olarak konuya şunu eklemek isterim. Arkadaşımızın dediği gibi yasak reklamlar, sayfadaki link paylaşımları, borçlandırıp ücret ödememe gibi çok fazla neden var ve facebook haklı yurtdışında bizimki kadar yogun değil ve şuan kapkara listedeyiz hindistanla beraber.

    Nekadar dürüst davradıgınıza inansanızda dürüst olmakda zorlanıyoruz, en dürüst halimizde bile bir ofsayt var bunu aşarsanız çok fazla bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

    Mesela şöyle diyim size, geçenler bir hesabımda bir arkadaşımla konuşurken ona yalan söylemek zorunda kaldım kendisi bayandı farklı bir profilimi görmüş bana sordu neden açtın o hesabı diye bende o facebook hesabım kapatıldı dedim eskiden kullanıyordum dedim... Ve şakkkk orjinal hesabım kapatıldı. 10 saniye geçmedi. Tesadufmu ilahi adaletmi karar sizin.

    Reklam hesapları, profiller, etkileşimlerde... bunun gibi çok fazla sebebten kapatılıyor. Mesela daha önce bir reklam hesabınız kapatıldı ise adınızla ilgili bundan sonrasında kapatılmaması mucizedir. Farklı isimlerle sisteme girseniz kartlar farklı olacak ayrı bir sıkıntı. Onu gecseniz ip ve mac problemleri gelicek. Sonunda denk getirip döndürsenizde. Bir kere o listeye girmişsinizdir biraz döndürürsünüz reklamı ama 2. 3. 4. kontrollere girersiniz bi vakit mutlaka şak yine kapanır. Bir kez illegal reklamdan birşey olmaz 1 2 ügn yayınlarsınız birşey olmaz. 3. şak kapanır. Ama tüm kurallara uymuşsanız kara kitaplara girmemişseniz hiç zaten kapanmassınız. Ve bunun gibi çok fazla olasılık mevcut.

    Sanal kartla hesap açmaya çalışıyorsanız zaten 1. sınıf kara listedesiniz. Ödeme yetinizden negatiflikle asıl kartınızdan çekinceniz sorgulanır. Kısacası bu işi çok denediyseniz çok fazla kapatılırsınız. Nekadar çok ısrar okadar çok kapanma doğrurur bu orantıda.

    Kısacası artık işimiz çok zor elinizdekinin kıymetini bilin. Aynı sistem googledada denetime koyuldu googledada banlar başladı ve googleda facebook gibi arada bir yayınlamayıda yapamazsınız. en az %80 daha zor olacak.
  • 05-11-2014, 12:45:11
    #17
    son 3-4 gündür facebook mobil hitler ve genel olarak site yönlendirmelerinde düşüş yaşayan varmı.
  • 05-11-2014, 12:49:04
    #18
    evet ben %50-60 kayıp var @basket