• 20-11-2013, 13:01:20
    #1
    Merhabalar, dost kazığı yiyerek kaybettiğim bir face sayfam mevcut. Sayfadaki tüm paylaşımlar benim sitem üzerine bağlantılı + sayfa ismi benim web sitemin ismi + sayfayı ilk kuran benim + yazılar hakaretler web sitem üzerine mevcut.

    Sayfayı yaklaşık 30 kişi şikayet ettik ama inatla kapanmıyor ne yapmam lazım ? Mark Zuckerberg in site anlayışı bu mu yani sen kur sen yükselt senin web siten adına olsun hoop başkası çalsın. ???
    web sitesi ile ilgili her türlü belgeyi temin edebilirim orası sorun değil yeterki kapansın.


    ##Beğeni sayın zaten az napıcaksın bırak gitsin diyecek arkadaşlar olursa okusun.
    #sayfa beğeni sayısı az ama umrumda değil sayfayı beğenenler günlük siteyi takip edenlerdi ve bu yüzden önemli. Yoksa bizde biliyoruz otolike ile üye çekmeyi.
  • 20-11-2013, 13:06:01
    #2
    Üyeliği durduruldu
    biz nereden bilelim az olduğunu nıye kızıyorsun mıllete kendi kendine ne yapmamızı bekliyorsun ?
  • 20-11-2013, 13:49:36
    #3
    ikaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    biz nereden bilelim az olduğunu nıye kızıyorsun mıllete kendi kendine ne yapmamızı bekliyorsun ?
    hocam bazı yerlerde öyle yazanlar olduda beğeni sayın az boşver filan diye peşin peşin söyliyeyim lafımı dedim Sadece öneri bekliyorum nasıl kapanabilir? bir belge ..vs gerekiyor mu web sitem ile iligili? ..vb.
  • 20-11-2013, 16:01:20
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Marka tesciliniz var ise sayfa adıyla aynı olacak şekilde. Kapanmasını report ederek talep edebilirsiniz.