• 27-09-2013, 14:17:22
    #1
    06 Haziran 2013 tarihinde https://www.r10.net/members/52443-delete-.html nickli üyeden aldığım https://www.facebook.com/DjC.ARSLAN sayfası 25 Eylül 2013 tarihinde çalınmıştır. Sayfanın sahip olduğu profilde daha kıymetli ve yüksek sayfalar olmasına rağmen, mobil onaysız profile girilemediği halde bir tek bu sayfanın çalınması ne kadar enteresan değilmi?

    https://www.facebook.com/DjC.ARSLAN sayfası çalıntıdır, birileri size satmaya kalkarsa buradan bilgi verin.

    Not:

    Sayfayı çalan kişilerin sahip olduğu diğer hesaplar:

    https://www.facebook.com/TechnoHouseMusic

    https://twitter.com/MzikPortal
  • 27-09-2013, 14:26:59
    #2
    Geçmişolsun Bahsettiğiniz şekildeyse cidden enteresan. O Profilden başka Yönetici varmıydı sayfanızda ?
    Belki ona erişim sağlamışlardır hocam,Biraz itidalli olmak herzaman iyidir..

    Sayfa Er geç çıkar Ortaya, Geri sardığınızda kimden kime geçtiği açıklığa kavuşur..
    Tekrar Geçmişolsun..
  • 27-09-2013, 14:39:33
    #3
    Toplam 2 profil vardı, 2side mobil onay olmadan girilemiyor. Yani profil hack imkansız.

    Sayfayı çalan kişilerin sahip olduğu diğer hesaplar:

    https://www.facebook.com/TechnoHouseMusic

    https://twitter.com/MzikPortal
  • 27-09-2013, 19:23:31
    #4
    Geçmiş olsun, sayfa eskiden açılmış bir sayfa mıydı acaba ? Hala bu olay var mı bilmiyorum ama eski sayfalarda gizli admin muhabbetinin olduğunu duyuyordum öncelerde.

    Onun dışında eğer yoksa mail hesaplarınıza da mobil onay yapmanızı öneririm.
  • 27-09-2013, 19:26:16
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Geçmiş Olsun Hocam Facebooka bir mesaj atsanız...
  • 28-09-2013, 16:10:23
    #6
    "20 Nisan 2007 Tarihinde Kuruldu"

    Gizli admin olması pek muhtemel. Geçmiş olsun..
  • 28-09-2013, 16:31:52
    #7
    Üyeliği durduruldu
    keşke sayfayı satın alırken gizli admin olup olmadığına baksaydınız, bence kimden satın aldıysanız ona ulaşın derim

    GT-I9082 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 28-09-2013, 19:35:34
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Nightundertaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    keşke sayfayı satın alırken gizli admin olup olmadığına baksaydınız, bence kimden satın aldıysanız ona ulaşın derim

    GT-I9082 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Gizli Admin Die biş yok hocam.
  • 28-09-2013, 19:48:49
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Smokin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gizli Admin Die biş yok hocam.
    Daha önce bir yerde okumuştum, böyle sahtekarlar varmış, sayfayı satın alırken de o gizli admini silme yöntemi vardı, tam hatırlamıyorum ama facebook'a mail atınca otomatik o admin gözüküyor muydu neydi tam olarak aklımda değil