Business Facebook hesapları neye yarıyor?
6
●527
- 10-12-2015, 09:53:03Business Facebook hesapları neden satılıyor? Benim Business Facebook hesabım var, yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Facebook ve Instagram'dan reklam çıkartabiliyorum. Asıl merak ettiğim konu bu hesapların 500-600 TL gibi paralara satılması. Eskisi gibi açması mı kolay değil? Bilgili birileri varsa yardımcı olabilir mi?
- 10-12-2015, 10:55:52Üyeliği durdurulduŞahsi fikrimi soracak olursanız, reklam işi yapan birisi olarak söylüyorum bunu. Ben ahım şahım bir fark olduğunu düşünmüyorum. İnstagram için satılıyordu muhtemelen. Şimdi normal panelden de açılıyor diye biliyorum artık. Ha şöyle de bir durum var. Normal reklam hesabı açmak bile şuan çok zor.
- 10-12-2015, 20:08:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.hsn2759 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal olarak formu dolduran herkes hesap sahibi olabiliyor.
Sürekli hesap çıkarmak çok zor değil ama zaman isteyen bir iş, süreklilik isteyen bir iş.
Bir insan aynı anda birden fazla işi yapamadığı için reklam hesaplarını dışarıdan alıyor veya komisyonla reklam alıyor.
Fazla hesabın varsa satın alabilirim
- 10-12-2015, 21:03:472 tane var 1 tanesini ben kullanıyorum, diğerinden hiç harcama yapılmadı ancak kullanıma açık şekilde duruyor. Kendi kullandığımdan yaklaşık 4bin tl harcamışımdır.kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle