• 02-10-2021, 23:16:53
    #10
    maddi konuda güvenilir bir hocamızdır +1 ref
  • 18-10-2021, 18:37:17
    #11
    Pm gönderildi.
  • 04-11-2021, 11:54:39
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Konu hala aktif mi?
  • 05-11-2021, 17:07:33
    #13
    pm gönderildi
  • 24-11-2021, 23:27:28
    #14
    allergien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar merhabalar. Ekibimize yeni bir arkadaşı dahil etmek istiyoruz. Uzun zamandır çalışan 3 kişilik bir ekimiz var. Sosyal medya ve dijital marketing işleri yapıyoruz. Bu anlamda bize iş bazlı ;

    1) Saygılı sonuç odaklı ve iletişim yönü pozitif.
    2) Seo uyumlu makale yazabilen.
    3) E-ticaret sitemize ürünleri seo uyumlu şekilde girebilen. ( Makaleleri biz vereceğiz bazen yazabiliyorsa kendisi yazacak. )
    4) Ufak tefek kopyala yapıştır işleri yapabilecek.


    Her ay bu tarz işleri sürekli dışarıdan alıyoruz. Sonuçta buna para ödüyoruz. Gelecek olan arkadaşımız ekibize dahil olsun iş başı ödemeleri kendisine yapalım, düzenli birlikte bu işleri gerçekleştirelim. En azından hep aynı kişi kazansın diye düşündük. 1. madde bizim için önemli. Ekip olma bilincede olsun lütfen. Ekip olmak başka takım olmak başkadır. Para zaten kazanılır. İşleri düzgün ve zamanında yapsın ödemelerini hemen alsın. Öyle ay sonunu bekle bugün sıkışığız yarın ödeme yapalım falan gibi durumlar bizde olmaz. Zaten para yoksa o işi bedavaya yaptırmaya çalışmıyoruz. Ayrıca 1. madde dışındaki her madde sonradan öğrenilir ancak saygı ve pozitif iletişim insanın mayasında olacak. Bu noktada hassasız.

    Bu anlamda 2. ve 3. madde için fiyat tekliflerini bekliyoruz. Bu fiyatları verirken aramıza dahil olacak arkadaşımızın bu anlamda sürekli bu tarz işleri yapacağını düşünerek fiyat vermesini rica ediyoruz. Eğer başka yetenkleriniz varsa lütfen mesajınızda belirtin. İş çıkarsa o anlamda da işleri aramıza katılan arkadaşa veririz yine kendisi kazanır.

    Teşekkür ediyor aramızda dahil olacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

    NOT: 2. ve 3. maddelerden sadece birini yapabiliyorsanız yine fiyat verebilirsiniz. En azından şuan elimizde bekleyen iş için çalışırız.


    Telefonunuzu referanslarızi iletın konusalim
    Ben yaparım. Para falan da istemem
  • 24-11-2021, 23:30:30
    #15
    Hâlen arayışta iseniz ekibinize katkıda bulunmak isterim
  • 25-11-2021, 14:17:18
    #16
    Üyeliği durduruldu
    bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben bu sektöre 2011 de başladım hocam. daha öyle bir makaleci göremedim. tam başlıyoruz parada pulda sorun yok. iş veriyosun 2 gün düzgün calısıyor oh be buldum aradım adamı diyorsun max 1 hafta sonra patlıyor. mesele para pul dil kimse düzenli iş yapmak istemiyor. kimle çalıştıysam hepsinin ya ruhsal ya ailesel yada can sıkıntısal sorunu olup işi salladı artık makale yazarı ile çalışmama kararı aldım sizede tavsiye ederim.
    Peki hocam nasıl bir çözüm buldunuz? Kendiniz mi yazıyorsunuz artık?
  • 25-11-2021, 15:22:44
    #17
    Argosy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki hocam nasıl bir çözüm buldunuz? Kendiniz mi yazıyorsunuz artık?
    evet kendim yazıyorum kafam rahat oluyor
  • 02-12-2021, 16:17:43
    #18
    Pm alabilir miyim?