Merhabalar,
Opencart 3.xx ile bir site yapacağım. Sitede ana sayfada sadece 1 ürün olacak, o ürün tamamı ile özelleştirilebilir bir ürün olacak, almak isteyen kişi adını soyadını, ürünün özelliklerini, malzemesini, vs. gibi bir sürü seçim yapacak, kendi resim dosyalarını da yükleyecek, sonra ödeme ekranında ödemesini yapacak ve sipariş admin'e gelecek. Buraya kadar tamam, asıl sorun bundan sonra başlıyor;
Kullanılacak malzeme, özellikler, vs. farklılıklarından dolayı bu ürünü yaklaşık 10 farklı kişi imal edecek, ve bu farklı 10 kişi birbirlerinin işlerinden haberdar olmayacak. Yani bana 10 adet sub-admin mi dersiniz, yönetici mi dersiniz, departman mı dersiniz, alt mağaza mı dersiniz; 10 adet alt yönetici lazım. Kurucu yönetici (admin) sipariş gelince siparişin özelliklerine bakacak, ondan sonra o siparişi ilgili departmanın (sub-admin) hesabına atacak. Ondan sonraki işlemleri (sipariş hazırlanıyor, müşteriye soru sorma, vs.) gibi işleri o departmanın admin'i yapacak, diğer departmanlar dediğim gibi başka departmanların işlerine bakamayacak.
Daha çok kurcalamadım, acaba bu iş ek mağazalarla çözülür mü, admin gelen bir siparişi bir alt mağazaya ilişkilendirebilir mi? Veya bunun için hangi eklentiyi almam lazım? Ve elinizde böyle bir iş yapacak bir eklenti var mı, satarmısınız?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimle.
Opencart uzmanlarına bir sorum var
1
●45
- 17-06-2021, 00:42:52
- 17-06-2021, 09:14:26Merhaba, dediğinizi yapabilmeniz için admin panelinde sol menüden kullanıcılar > kullanıcı grupları kısmından grupları ayarlamanız gerekmektedir bunu yaptıktan sonra yine sol tarafta kullanıcılar > kullanıcılar kısmında sağ üstte bulunan + tuşuna basarak yeni üyelik oluşturup ayarladığınız gruba koyabilirsiniz.