• 02-12-2020, 13:08:28
    #1
    Merhaba arkadaşlar
    Opencart 2.3 sürümlü, journal 3 kurulu sitemize japonca title virüsü girmiş durumda (resim linki aşağıda) ana dizine wp-admin css dosyaları icine ek css dosyası ve index.php icerisine kod atmakta ben bu gördüklerimi ne kadar temizlesem de ana kayanağını bulamadığım icin 1 veya 2 gün sonra tekrar geri gelmekte konu hakkında ücretli veya ücretsiz yardımcı olabilecek varmıdır ?

    Link : https://prnt.sc/vtvzup
    İyi Çalışmalar.
  • 02-12-2020, 13:12:35
    #2
    Aynı yada benzer bir virüs bendede vardı, ne yapsam silinmedi bende içeriği yedekleyip sıfırdan wp kurdum. Bakalım Japonca indeksler ne zaman silinecek

    https://www.google.com/search?ie=UTF...nolojimoli.com
  • 02-12-2020, 13:17:21
    #3
    ben 2 gün öncesi temizleme yaptım google webmastertools üzerinden bildirim yaptım linkleri bir coğunu düzenledi ama 2 gün sonra temelini bulamadığım icin tekrar linkler bu hale döndü. Webmastertools üzerinden google link bildirimi yaparsanız düzeltmeleri sağlamakta.
  • 02-12-2020, 13:18:58
    #4
    Kullandığın Ftp programına virüs bulaşmıştır veya kullandığın bir eklenti neden oluyordur.
  • 02-12-2020, 13:20:10
    #5
    hocam ftp programı hic kullanmadım genelde whm üzerinden yapıyorum işlemleri eklentiden olduğunu bende tahmi ediyorum ama hangisi bulmamda ücertli yardımcı olabilicek biri varsa cok sevinirim.