snapnames.com dan domaini aldım.. Ödemeyi nasıl yapacam..
pending orders kısmında domain ismi ve ücreti mevcut..
ÜYE OLUrken kredi kartı bilgilerim mevcut idi otomatik kesilir diye bekledim ama sanırım benim yapmam gereken bir işlem var?
Payment Center kısmında yer alan Add Funds kredi kartı ve paypal hesap işeretlemeli bir kısım var ama ikisinide seçemiyorum ödeme yi nasıl yaparım..
snapnames.comdan ihaleyi aldım ya ödeme?
6
●874
- 23-08-2007, 12:31:25pending order sayfası(ürünün benden kaldığına dair)
resim
http://www.resimsakla.com/upload/guest/sna.gif - 23-08-2007, 14:10:19bende ilk backorderimde şimdi ne olacak nasıl bir işlem olacak diye dusunuyordum 6 / 12 saat arasında sonuclandırır ve domainin panelinin adresini ve şifresini tarafına mail olarak gönderirler. paraya gelince onu şifreleri gondermeden bir dk önce kartından tahsil ederler. hayırlı olsun.
- 23-08-2007, 14:56:59Üyeliği durduruldubana olan bir durum ....
kredi kartı ismiyle whois isimlerin aynı değilse telefondan arıyorlar...telefondan ulaşamazlarsa mail atıyorlar cep no için ... ing olması lazım ama konuşabilmek için.
domaini kazandıktan 2-3 saat sonra işlem tamamlanır normalde