PUBG optimizasyon özürlü bir oyun, ekran kartınız zaten yetmeyecektir ancak bu oynayamayacağınız anlamına gelmez, orta-yüksek ayarlarda verim alabilirsiniz. İşlemci seçiminizi 2000 serisinden kullanabilirsiniz (AMD tavsiyemdir, masaüstünde şu an Intel'den iyi durumda bence ). FX serisi tercih etmenizi tavsiye etmem eski kaldı artık, yeni alacaksanız yeni parçaları kullanmanız en doğrusu olur. RAM'i DDR3 almanız da şu devirde büyük hata olur, kesinlikle yüksek frekanslı (2666, 3200 belki 2133 Mhz) ve DDR4 RAM almalısınız, ayrıca 2 adet 4 GB yerine tek slot 8 GB tercih edin. Bahsettiğiniz oyunlar yüksek özellikler gerektirmese de güncellenenen oyunlar. Yeni bir bilgisayar toplarken eski parçalar kullanmamaya özen gösterilmeli. DDR 4 ve DDR 3 arasında çok büyük farklar var. Anakartı gaming serilerinden tercih edebilirsiniz belki bu da daha iyi olabilir. Özellikle ekran kartınız oldukça iyi bir kart, ona yazık olur bu şekilde toplamanız.
Yani sizin bu dizdiğiniz sistem güncellenmeye oldukça kapalı olmuş, tek slot 8 GB DDR4 RAM ve Ryzen 2000 serisinden bir işlemci ile çok daha uzun yıllar verim alabilirsiniz.
PC Donanım Yardım! R10+
11
●448
- 27-06-2018, 00:39:25hocam rami yanlış yazmışımbybrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.vatanbilgisayar.com/kings...15-pc-ram.html bu olacak ram, - 27-06-2018, 00:51:011 sene sonrasınıda düşünerek biraz daha güçlü işlemci anakart ve ram alın. Tavsiyem ryzen 2 serisi birşey olabilir. Yada intel tarafında i7 87xx serisi. Şöylede uçuk bir şey söyleyebilirim ben evde e5 2670v2 ike gtx 1080 kullanıyorum. 2670v2 ile sistem toplayabilirsiniz. 2. Elini ucuza bulabilirsiniz işlemcinin.Takva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle