Konuya başlamadan önce bir duruma açıklık getirmek istiyorum. Forum üyeleri için mesleki üyelikler getirildi, hepimiz biliyoruz. Ama bir çoğumuz bazı mesleklerin gerçekten ne iş yaptığını bilmiyoruz.
Bende Marka Yöneticisi yazıyor görüyorsunuz benim gibi başka kişilerde var; ama çoğu kişi Marka Yönetici ünvanını marka isimlerine tescil alan bir iş olarak görüyor.
Bilenleri konudan ayrı tutuyorum. Bilmeyenler bakabilir: Marka Yönetici nedir? Tıkla
Ankara'da büyük firmalar ile çalışıyoruz ve ofisimiz var korona salgınından sonra gelmek isteyen herkesi çaya-kahveye beklerim.
--------------------------------------------
Şimdi gelelim konumuza:
Sayın Cumhurbaşkanımız ERDOĞAN ve Bakan Berat ALBAYRAK; 1 Milyon Yazılımcı projesinden bahsediyorlardı ve artık start verildi. Milli İstihdam projesi olduğu için sürekli reklamlar ve kamu spotları dönecektir ve bu proje çok uzun yıllar gündem de kalacak. Ki şuan onlarca haber sitesi ve tv kanalında duyuruları yapıldı. Bakınız: Google Haberler
Devlet büyüklerimiz 1 milyon yazılımcı projesine büyük bir katılım bekliyorlar. Dersler online düzenleneceği için projeye katılan kişiler birbirlerini görmeyecek ve tanımayacak, bu sebepten dolayı bu kitlenin bir yerde buluşması gerekiyor diye düşündüm: Buda nasıl olur?
Portal, rehber veya forum sitesi kurularak.
TRT'nin de dış yapımı olduğumuz için elimde iş yoğunluğu var ve bu projeye zaman ayıramıyorum. Bu projenin de insanların işine yaramasını istiyorum. Bu sebepten satışa çıkarttım.
Domanini alacak şahısa/firmaya ücretsiz olarak belli bir süre danışmanlık hizmeti vereceğim.

Com ve net domain ikisi birlikte teklif usulü satıştadır.
Domain Adı : 1milyonyazilimci (.) com - net
Kayıt Tarihi : 21.04.2020
Bitiş Tarihi : 21.04.2021
Kayıt Firması : İsimtescil
Transfer Ücreti : Firma içi ücretsiz
Minimum Teklif :
Portal, rehber veya forum sitesi olarak kullanılabilir.
Yorum: Forum olarak kullanılması iyi olur. Üyeler çoğaldıkça kazanç sağlamak için çeşitli alternatifleriniz olacaktır. Google reklam, firma-ürün reklamı, üyeliklerle ilgili satışlar vb.
Not: Satış konusu 7 gün geçerlidir, 7 günün sonunda alım yapılmazsa konu kapanacaktır. (30 Nisan 2020)
Dip Not: Konuyu baltalamaya çalışan kişiler olduğu zaman kim olduğu fark etmeksizin şikayet edilecektir.