• 24-01-2013, 21:37:27
    #1
    Arkadaşlar böyle bir site var, daha önce de takip ettiğim bir domainin alındığı registrar firması.
    Yalnız bana garip gelen, sitelerinde üye olma yeri gibi bir yer yok. Çok az bir bilgi var, anladığım kadarıyla backorder firmalarının kullandığı bir firma da değil.

    Az önce GoDaddy'nin backorderını geçti domainde (GoDaddy çok iyi değil ama elle domain alımından hızlıdır herhalde)

    Bu firmayı bilen var mı?
  • 25-01-2013, 01:07:41
    #2
    domainfalcon.com
    domainhood.com vs. böyle 5 6 tane siteleri var. asıl işleri bu siteler üzerinden düşen domainleri yakalamak ve hugedomains.com üzerinden satışa sunmak, yaklaşık son bir yıldır Türkçe domainlere sardılar herkes delleniyor bunlara
    meşhur andrew reberry hıyarı yani...
  • 25-01-2013, 12:37:02
    #3
    WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    domainfalcon.com
    domainhood.com vs. böyle 5 6 tane siteleri var. asıl işleri bu siteler üzerinden düşen domainleri yakalamak ve hugedomains.com üzerinden satışa sunmak, yaklaşık son bir yıldır Türkçe domainlere sardılar herkes delleniyor bunlara
    meşhur andrew reberry hıyarı yani...
    Takip ettiğim domainin baya uzantısı doluydu, aklımdan geçti zaten Andrew kapar bunu diye, ama GoDaddy'i geçemiyor diye biliyordum Andrew.
    Ayrıca Andrew Whois sorgularında adı çıkıyordu, artık çıkmıyor mu acaba, bu domaine whois çekince whois bilgileri gizli, ben de başkası zannettim o yüzden.
    Teşekkürler cevap için.
  • 25-01-2013, 14:49:29
    #4
    Godady ve dynadot'u geçtiğine denk geldim bende.
  • 25-01-2013, 16:51:49
    #5
    MasterUnion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Takip ettiğim domainin baya uzantısı doluydu, aklımdan geçti zaten Andrew kapar bunu diye, ama GoDaddy'i geçemiyor diye biliyordum Andrew.
    Ayrıca Andrew Whois sorgularında adı çıkıyordu, artık çıkmıyor mu acaba, bu domaine whois çekince whois bilgileri gizli, ben de başkası zannettim o yüzden.
    Teşekkürler cevap için.
    tahminimce sitelerine gelen trafikleri ölçtüklerinde çoğunluğun whois sitelerinden geldiğini fark edince hotmail.com yerine satış platformları olan hugedomain.com'un maili yani domains@hugedomains.com ekliyorlar artık, ayrıca whoislere domain for sale yazarak direk siteye çekiyorlar potansiyel müşteriyi
  • 25-01-2013, 17:04:24
    #6
    Kalyoncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Godady ve dynadot'u geçtiğine denk geldim bende.
    GoDaddy'den bugünkü 4.denemem olacak sanırsam, bakalım bugün yakalayacak mı acaba

    WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tahminimce sitelerine gelen trafikleri ölçtüklerinde çoğunluğun whois sitelerinden geldiğini fark edince hotmail.com yerine satış platformları olan hugedomain.com'un maili yani domains@hugedomains.com ekliyorlar artık, ayrıca whoislere domain for sale yazarak direk siteye çekiyorlar potansiyel müşteriyi
    Whois privacy yazıyor whois'inde. Gizlemişler yani.
  • 25-01-2013, 17:44:37
    #7
    MasterUnion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Whois privacy yazıyor whois'inde. Gizlemişler yani.
    domain neydi hocam? öm atar mısın?
  • 25-01-2013, 19:51:35
    #8
    WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    domain neydi hocam? öm atar mısın?
    Attım.
  • 25-01-2013, 19:58:15
    #9
    MasterUnion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Attım.
    hocam whois açık domain söylediğim gibi andrew'de şuan kendi maili var bir iki güne domains@hugedomains.com olur