Ön bilgi ; .tr uzantıların satışı yoktur ancak tüm haklarıyla devir edilebilmektedir.
acikarttirma.[com].tr
Açık arttırma e-ticaret projesi için alındı , ancak proje hayata geçirilemediği için 2010 yılından bu yana beklemededir.
kontoryukle.[com].tr
Elektronik Ortamda , Parça ve Tam kontör bayilik projesi için alındı , bir süre proje yürütüldükten sonra askıya alındı.
internetbasvuru.[com].tr
Elektronik Ortamda ADSL , Digitürk , GSM Hattı gibi ürünlerin başvuru işlemleri projesi için satın alındı , henüz faaliyete geçirilemedi.
nethosting.[com].tr
İnternet Sektörünün gözde mesleklerinden hosting sektörü için satın alındı , Faaliyete geçirilemedi
Ücret : Ücret için PM Atınız
Premium .com.tr domainler tüm haklarıyla devir edilecektir.
3
●248
- 17-01-2013, 10:52:22hostried adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleaçık arttırma için tpe'den sorgulama baktım, 2010 senesinde marka müracaatı yapılmış, ancak tescil gerçekleşmemiş. diğerleri de muhtemelen böyledir. dolayısıyla sizde hakkı olmadığı için devretmeye de yetkiniz yok.hostried adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-01-2013, 11:09:31Üyeliği durdurulduhttps://www.nic.tr/index.php?PHPSESS...RACTN=RMARKLST
Marka başvurusunun olumsuz sonuçlanması ve bu bilginin Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından doğrulanması halinde alan adı iptal edilecektir. Ancak, alan adının 2 (iki) yıl süre ile aktif olarak kullanılması ve bu dönem içerisinde herhangi bir haklı itiraz bildirilmemesi durumunda, marka başvurusunun tescille sonuçlanıp sonuçlanmadığına bakılmaksızın, alan adı kayıtlarımızda yer alan alan adı sahibi kişi ya da kuruluşa kayıtlı kalabilir. - 17-01-2013, 11:17:55MisafirTescili gerçekleşse bile .tr uzantılı domain satılamaz devredilemez.
Kuralları okuyunuz.