• 05-01-2013, 14:04:18
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba. Şu anda çok güzel bir domain buldum. Ancak domain marka ismi taşıyor. Türkçe karakterli domain olarak alsam domaini(karakterleri türkçeye çevirerek) sizce elimden alma gibi bir lüksü olur mu şirketin? Cevabınızı bekliyorum.

    Ör : jugfgiu.com yerine jügfgıü.com
  • 05-01-2013, 15:24:40
    #2
    KARTALBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    alma amacınız nedir?
    Satmak tekrardan.
  • 05-01-2013, 15:25:25
    #3
    Tam arama hacmi 1 milyon üstüyse al derim. Örneğin ben Hürriyet.com 'u erken farketseydim hemen alırdım tam aranma hacmi 10 Milyon üstü el domaini parking etsem bile parasının katını çıkarırdı.
  • 05-01-2013, 15:38:32
    #4
    mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tam arama hacmi 1 milyon üstüyse al derim. Örneğin ben Hürriyet.com 'u erken farketseydim hemen alırdım tam aranma hacmi 10 Milyon üstü el domaini parking etsem bile parasının katını çıkarırdı.
    4 milyon üzeri hocam.
  • 05-01-2013, 17:02:16
    #5
    Ben yerinde olsam alırım yok almaktan vaz geçerseniz eğer bana söyleyin ben alayım ziyan olmasın =) Eğer alırsan domaini kelimeyi pm atarmısın ?

    Dipnot : domaini satmak zor bilgin olsun site kurup değerlendireceksen al yoksa büyük firmalar ilgilenmiyor IDN domainler ile. Site kurup ilk 10'a girebilecek gücün var ise o domain senin için altın gibidir yoksa peş para etmez.