• 09-10-2007, 13:04:20
    #1
    Merhaba arkadaşlar onlinenic kullanan varmı daha doğrusu son 1 haftadır sorun yaşayan varmı?

    Eskiden ilk giriş yaptığımızda mevcut kredimizi domain sayımızı süresi bitecekleri vb.. gösterirdi ama şimdi ilk giriş sayfası boş açılıyor kredim varmı yokmu yu anlamak için hesap geçmişinden dökümanları incelemek zorunda kalıyorum.

    Bir de 1 haftadır kredi yükleyecem baya bir sipariş süre uzatma birikti ama ne benim kredi kartımı nede onlarca kart denedim kabul etmiyor bankanızla görüşün diyor kredi yüklememe izin vermiyor yani.

    Yazdığım maillerede cevap alamıyorum, bu durumda olan başka onlinenic bayisi varmı acaba?

    Saygılarımla,
  • 10-10-2007, 00:18:57
    #2
    Email konusunu bilemiyorum ancak teknik aksaklıklar olduğunu söyleyeyim.
    Önce bir forumda sorunlar olduğunu duydum. aynı gün 2 tane domain register etmem gerekti ve kayıt edemedim. Gittim başka firmadan register ettim. Ana sayfadaki kredi ve düşecek domain listesi vs gibi listeyi görememem bana zaman kaybettiriyor artık. Zaten web siteleri yavaş.
    Ayrıca msn listeme eklediğim teknik sorumlulardan birinin beni sildiğini geçtiğimiz 1 ay içerisinde farkettim. Sanırım registrar değiştirme zamanı gelmiş. Alantrın alternatifine bakıyorum ancak api konusunda saçma uygulamaları olduğu için henüz kararsızım.
  • 10-10-2007, 03:34:12
    #3
    Onlinenic saçmalamaya başladı. MyOnlinenic sayfasının durumu sordum maille dün. Cevap gelmedi hala. Add funds bölümünden kredime bakıyorum, düşecek domainleri tüm domainleri listeleyerek tek tek tespit ediyorum.
    Düzeltirlr umarım.
  • 10-10-2007, 04:08:12
    #4
    Sonuna kadar hak veriyorum, adam akıllı bir domain registrar firması bulsam hemen geçeceğim. Myonlinenic sayfası yok, panel şifresi değişmiyor, çoğu zaman domainde reglenmiyor, NS problemleri bunaldırmaya başladı ve domain transfer edeyim dedim mail gelmiyor bu kadar salak bir firma olamaz. Korkuyorum bi gün domainlerim elimden gitsin
  • 10-10-2007, 08:53:14
    #5
    Yazdığım maile cevap
    Alıntı
    Because of we are maintaining our database currently, therefore, My OnlineNIC has been terminated provisionally. However, other features at the left side work normally as they used to, so you still can make the domain operation. Regarding the domain that come to expired recently, OnlineNIC will send the renewal notification to your side periodically to avoiding the comedown of the domain.
    Our normal work webpage will come back very soon, just wait for our good news with your great patience, thanks.
    Yorumsuz...
  • 10-10-2007, 11:43:05
    #6
    evet gördüğüm kadarıyla tek ben değilim sorun yaşayan

    Banada biraz önce toby mail attı sistemleri değişmiş kredi kartı bilgilerimi yeniden istiyorlarmış.

    Başka bi forumda konu açmıştı ordan bir arkadaşda aron la msn de konuşmuş direk alıntı yapayım,

    mehmet-ali (iyinet)
    Evet bilgileri gösteren o sayfa şuan kullanım dışı, az önce sordum nedir diye,
    Diğer ana server'ı kurdukları için bir kaç hafta kullanılmayakmış. Şimdilik diğer butonları kullanın diyor Aaron.


    İlginiz için teşekkürler umarım en kısa zamanda düzelir bu sorunlar baya can sıkıcı bir hal aldı çünkü

    Bilginize,
  • 11-10-2007, 12:56:05
    #7
    Arkadaşlar ilk giriş ekranı şu an itibariyle düzelmiş görülüyor

    Bilginize,