Merhaba arkadaşlar,
Godaddy auctions üyeliği alacağım fakat kafama bir şey takıldı.
Offer ya da offer-counter-offer yaparken mesela 50 dolar teklif verdik ve açık arttırma bitti, 50 dolara bende kaldı. Kullanıcı o domaini bana vermek zorunda mı?
Acildir. Teşekkürler
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:45:19 -->-> Daha önceki mesaj 01:42:23 --
bilen yok mu?
ACİL - Go Daddy Auctions Hakkında Bilgi
2
●877
- 02-01-2013, 17:12:52Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Ama soruyu düzenli bir şekilde sıralasam daha iyi olur. Cevap veren olursa şimdiden çok teşekkür ederim.
1) https://auctions.godaddy.com de listelenen domainlerin kimin listelediğini nasıl anlarız? (yani godaddy mi yoksa özel kişilik mi?)
2) Teklif verildikten sonra ihalenin kalması durumunda satıcının cayma hakkı var mı? özellikle ben ödeme yaptıktan sonra?
3) Kısaca alıcı için işleyiş nasıl olur? - 03-01-2013, 15:26:23offer - counter offer şeklinde satışlarda domain sahibi domainine istediği fiyatı çekme hakkına sahiptir. siz 50 dolar dersiniz, domain sahibi 1500 dolar ister, siz 250 yaparsınız o 1000 e iner bu şekilde orta yol bulunmaya çalışılır. orta yol bulununca satış ve transfer işlemleri için firma taraflar ile iletişime geçer.
bu arada hatırlatayım, artık sedo üzerinde satışta olan domainler de godaddy üzerinde listeleniyor, sedo ile godaddy bu konuda bir anlaşma yaptı geçenlerde.