• 14-12-2010, 14:21:52
    #10
    Bu abla kesin kez faldı, burçtu işleri ile uğraşan bir tip Yüreğini falan titrettiğine göre. Ben olsaydım; "madem geri döneceğinden eminsiniz, ahınız var oturup bekleyelim ne şekilde size geri dönüyor görelim" der konuyu kapardım
  • 14-12-2010, 14:25:16
    #11
    Bu kadar ucuz koylu kurnazligi ile ahli vahli duygu somurusu ve cin peri ocu korkutmalari iceren yaziya bakilirsa bu kisiye cevap verme nezaketini bile gostermene gerek yok.Utanmasa uzerine para verirseniz domaini alirim diyecek.
    Yok ben dayanamayip mutlaka bu kisiye cevap yazacagim diyorsan "Domain nefesi kuvvetli hocaya okutulmus olup muska ve nazar boncugu takilmistir yazmayida sakin ihmal etme"
  • 14-12-2010, 14:25:11
    #12
    Alan adında ahı olmak da literatüre geçti böylece Aslına bakarsanız gerçekten bu kadar önemsediği bir alan adını düşürmesi, sektör hakkında da bilgi sahibi olmaması sebebiyle böyle orijinal bir yönteme başvurarak geri talep edebilmesi pek anormal sayılmaz.

    Ancak, tüm uzantılarını toplayacak ve onları sonradan doğal yollardan kaydedenlere ya da etik yollardan satanlara çekinmeden ah edebilecek kadar değer verdiği bir alan adının değerini önemsiz göstermesi büyük çelişki. Hadi alan adı ile ilgili cehaleti var diyelim; karşısındakini de anlayış fakiri yerine koyacak cümleler yazması hoş olmamış.

    Pek mühim alan adının peşinden gidip sizden önce onun sizle irtibat kurması normal olurdu. O zaman belki acımak falan daha mümkün olurdu. Bence bu şartlarda parayı veren düdüğü çalar...bu kadar basit. Çünkü alan adı üzerindeki hakkınızda herhangi bir şüphe yok. Ne vicdanen ne dinen ne de ticari açıdan içinizin rahat olmasına mani bir durum göremiyorum ben.
  • 14-12-2010, 14:28:09
    #13
    alan adı en çok alan adı satışı yapılan ve bu işin avcıları haline gelmiş bir kaç platformda satışa sunulmuştur. herşeye rağmen hala alan adını almak niyetindeyseniz o platformlardan teklif verebilirsiniz (nokta)
  • 14-12-2010, 14:30:32
    #14
    ucuncugoz.com ile ilgili ufak bi araştırma

    http://www.festivaistanbul.com/ bu site ile arasında bir bağlantı var.

    Nisan 2006 daki hali için tıklayın
  • 14-12-2010, 15:59:56
    #15
    iyi etmişsin
  • 14-12-2010, 16:03:49
    #16
    turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sadece aşağıdaki mesajı gönderdim, yani bu konunun linkini...
    Gelecek cevabı yazarsan sevinirim hocam
  • 14-12-2010, 16:14:06
    #17
    999 TL yi veren gözünü açar aga,hemde 3. gözünü

    edit:
    turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    cevap gelirse yazmam etik açıdan doğru olmaz, karşı tarafta yanlış anlaşılma hissi doğabilir, bir de beddua ederlerse forum komple çöker, nazara geliriz.
    Beddualık bir durum yok,öle her beddua edenin ki tutsaydı yaşayamaz olurduk,senin yaptığında hak geçecek bir durum yok,sen boşta sahipsiz bir alanı aldın ve ticaretini yaptığın için satmaya çalışıyorsun.
  • 14-12-2010, 16:17:20
    #18
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    hocam astral yapıp şifrelerini falan alabilir dikkat et