• 21-11-2010, 03:03:20
    #1
    edit.
  • 21-11-2010, 03:04:20
    #2
    borsa.com sahibine ulaşabilsek soracağız da
  • 21-11-2010, 03:16:23
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Çok genel domainler hakkında dava açılmış Saçma olmuş biraz. Microsoft'ta bana dava açtı ve kazandım domaini. Onların haklı yanları vardı. MSN nokta MD domaini için dava açtılar fakat onlar bile alamadı. Kolay değil öyle domaini almak sebepsiz yere..
  • 21-11-2010, 03:34:45
    #4
    birde dava acip domain istemek moda oldu desenize
  • 21-11-2010, 03:38:29
    #5
    ad
    Üyeliği durduruldu
    turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    emin misin?

    http://www.wipo.int/amc/en/domains/s...e=DMD2010-0003 adresinde yazdığına göre sen savunma bile yapmamışsın ve domaini kaybetmişsin. şikayetçiyi haklı bulmuşlar.
    hehehe, çok araştırmacısınız
  • 21-11-2010, 03:47:54
    #6
    işin tuhafı; Sole Panelist: Gökhan Gökçe
    Tabi hem davalı hem davacı Türk olunca ve bunlardan hiçbiri Gökhan Gökçe'nin avukatlık şirketini tutmayınca sonuç böyle olmuş sanırım

    Bu Mehmet Kahveci, Amerikada yaşayan meşhur domainer ve diş hekimi değil mi?
    Eğer yanlış anlamıyorsam davalı tarafı bu domainleri hile ile Mehmet Kahveciden almış
  • 21-11-2010, 22:44:59
    #7
    Mehmet Kahvecinin domainleri bir zaman çalınmıştı hepten. Domainlerin hepsinde admin email olarak kullanılan domain düşmüş birisi de domaini alıp email adresi açarak tüm domainleri transfer etmişti. Tabii o zaman AUTH CODE filan yoktu. Sadec domainde gözüken registrant maile sahip olmak yeterliydi.
  • 22-11-2010, 19:20:23
    #8
    WebWon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok genel domainler hakkında dava açılmış Saçma olmuş biraz. Microsoft'ta bana dava açtı ve kazandım domaini. Onların haklı yanları vardı. MSN nokta MD domaini için dava açtılar fakat onlar bile alamadı. Kolay değil öyle domaini almak sebepsiz yere..
    turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    emin misin?

    http://www.wipo.int/amc/en/domains/s...e=DMD2010-0003 adresinde yazdığına göre sen savunma bile yapmamışsın ve domaini kaybetmişsin. şikayetçiyi haklı bulmuşlar.
    hehehhehehehe