• 11-11-2010, 23:09:34
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    olmadığı kadar
    eee ben nasıl alıcam yaa bana bi yol gösterin
  • 11-11-2010, 23:13:58
    #11
    Marka Tescil'i ile demiş ya Ekol okumuyor musun sen yazılanları.
  • 11-11-2010, 23:17:41
    #12
    300-400 Milyon gibi bir para verip alabilirsiniz..Marka tescili alırsınız small class bi tane tamamdır.

    http://www.turkticaret.net/marka/

    Edit: Hatta daha düşük bir fiyatmış Tabi sınıflarına bakmadım.
  • 11-11-2010, 23:17:54
    #13
    Misafir
    LogoMogo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eee ben nasıl alıcam yaa bana bi yol gösterin
    EkoL'un dediği gibi aynen marka tescili yaptıracaksınız.


    anarschi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    300-400 Milyon gibi bir para verip alabilirsiniz..Marka tescili alırsınız small class bi tane tamamdır.

    750 TL yi göz ardı edilecek gezmesi tozması kaşesi yemesi içmesi.
  • 12-11-2010, 15:14:32
    #14
    Üyeliği durduruldu
    LogoMogo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar denk geldim siteye :S com.tr alan adı almıs bu kadar jenerik bir domaini bu nasıl oluyor bilen var mı ?

    aklımda bir kaç proje var eger şirket kurulmadan alıyorsa sitelerine baktım su sirkete aittir göremedim Chat a aittir demiş ama acaba Chat diye bi şirket mi açmıslar ?
    Vergi Numarası Olan Her kişi com.tr uzantılı domain alabilir. chat.com.tr Ares nickli bir arkadaşın idaresinde ve Kesinlikle Vergiye Mükellef olmayan bir kişi com.tr domain alamaz.

    Bu arkadaşlar Chat İsimli Bir internet cafe sahibi diye duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
  • 12-11-2010, 15:42:59
    #15
    Paran varsa herşeyi yapmak mümkündür.
  • 12-11-2010, 16:20:25
    #16
    Platin üye
    640tl maliyet ile alınabilir. 2 işgününde domaini adınıza kaydedersiniz.
    Ancak kesin sizin olması için markanızın tescil edilemesi lazım.
  • 12-11-2010, 16:41:01
    #17
    Aslında bunun türkçe değeri yok daha cok ingilizce şaşırmak luzumsuz, sanırım com.tr ile yeni tanısıyorsunuz. Ondan ileri geliyodur İsteyen HERKES parayı basıp alabilir.
  • 12-11-2010, 20:02:31
    #18
    LogoMogo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    nasıl yaaa :S bu da mı ?
    öyleki fazlaca abartanlar bile var
    www.ciftlikoyunlari.com.tr