Ya Arkadaşlar Artık Domain de Sakla Samanı Gelir Zamanı Mantığı geçti diye düşünüyorum. Bir proje aklıma geliyor acabamı diye geçiyom her seferinde internetin başına bakıyorum herkes al bi köşeye at mantığıyla hemen 8-10$ ı sokağa atıvermiş.
Bakıyorsun Güzel bi projemi olmuş hayır duruyor işte tabi uzatılmayınca malum domain firmaları kendi bünyelerinde devam ettiriyor gerisini siz düşünün yıllarca elin yabancısı ne bilsin sanki keyword müş gibi reg üstüne reg
Arkadaşlar Artık anlayalım web işinde ekmek aslanın ağzında. Malum Adsense Zırnık Koklatmıyor. Türk firmalar desen içler acısı... en iyisi özgün bi domain özgün bir site ve sabır....
Domain de Sakla Samanı Mantık Hatası
10
●937
- 08-09-2010, 03:40:15Doğru söze nedir..Haklısınız hocamvalued adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-09-2010, 03:48:01Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.öyle yahu. adamın birinin çok ciddi projesi var ama açıkta domain bulamıyor, domaine bi bakıosun park edilmiş. diğeri de belki 2-3 senedir sırf biri gelir diye elinde tutuyor boş boş. sanki $xxxx dolara satabilecekmiş gibi. üstelik bu iş artık sadece .com .net .org'larda bile değil, normal domainlerde bile böyle.
koskoca şirketler bile ille de .com olsun diye diretmiyor. adının önüne arkasına ek koyup yine de ucuza getiriyor domainini. bi baksanız birçok şirket isminin domaini çok basit bir şekilde kullanılmış durumda.
e şirketlerden de ümidi kestiysek, kim alacak bizim domainimizi? bu şekilde domain alıp, yastık altına atanların hiç abartısız onda dokuzu boşa yatırım yapıyor ve tabiri caizse elinde patlıyor domainler.
ne olur? elinizde tatil.com gibi, haber.com gibi çok çok ala domainler olur. o zaman saklarsın ama en basit domain uzantıları için bile bu işlere kalkışmak, hayal kurmaktan öte gitmiyor.
ben yapmadım mı bu hataları? tabii ki yaptım. yaptım ve faydasını görmedim ki yazıyorum bunları. bu hayallere kapılanlar boşa para harcamasınlar diye. her zaman kazanan domain tescil firmaları olur. bence kendinizi sömürtmeyin, projeniz yoksa domain almayın. - 10-09-2010, 00:29:14Çok güzel jenerik bir domain ele geçirdim.
Gezilen görülen yerleri yazıyorum.
Fotoğraflıyorum vs.
Bunca zaman onlarca site ile boşuna uğraşmışız.
Adsense gelirim de yok. Sponsorluklardan aldığım ücret yetiyor.
Adsenseyi, diğer reklamları vs. diğer sitelerde kullanıyorum.
arkadaşın dediği doğru, artık eskisi gibi bu domain iyi idi, şu kadar eder bunu şu kadar yıl saklayım vs. devri geçti. - 10-09-2010, 13:20:22Üyeliği durduruldu3-4 karakter com , net , org domainleri reglemek en iyisi ( geleceğe yatırım )