• 29-08-2010, 00:05:00
    #1
    arkadaşlar, snapnames'de exdomain.com rumuzlu bir üye var, elemanda ne para varsa artık her ihaleden bu çıkıyor.

    bu kişi kimdir necidir, bilen var mı?
    gerçek mi, çakma mı?
  • 29-08-2010, 00:18:37
    #2
    https://www.r10.net/domain-genel/3522...i-rakibim.html burada tartışılmış bu kişi sanırım...bot olabilir.
  • 29-08-2010, 17:41:16
    #3
    Daha önce Snapta domain sattım, açık arttırmadan sonra domain ödemesi yapılmadı. Bence de fiyat yükselten bir kullanıcı olabilir.
  • 29-08-2010, 17:44:46
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bot yükseltir almaz. Almak isteyen diğer ihalede yok fiyatına satın alır. Tüm mesele bu.
  • 29-10-2012, 15:35:40
    #5
    Aldığı domainlere whois çektim Haydar Özcan yazıyor, alıp park yapıyor domainleri. Diyanet.com dada onun ismi var.
  • 29-10-2012, 17:28:06
    #6
    Snapnamesin tekrar aynı hataya düşeceğini sanmıyorum. Zamanında alvarez faciası yaşandı. Tekrarlayacaklarını sanmıyorum ki el değiştirdi firma zaten.
  • 29-10-2012, 21:24:45
    #7
    Konu baya eski ama arkadaş hala faal bir şekilde çalışıyor.
    Aldığını bildiğim domainlerden biri geçenlerde aşağıdaki konularda satılıyordu.

    https://www.r10.net/domain-satis/8691...ekliyoruz.html

    http://www.isim.net/acik-arttirma-22...ilik-1364.html