Şuan düşüncem sadece Vodafone üzerine. Çünkü o işin içerisindeyim. Turkcell ve avea için güncellemelerden haberdar olamıyorunm ama Vodafone için anlık haberim oluyor.
Tavsiye forum soru cevap gibi olursa iyi olur. Bu ingilizler cevap verme konusunda çok tembeller. 2-3 gün beklemek gerek oda yuvarlama cevaplar
Forum açma konusunda sıkıntılıyım. Pek başarı yakalayamadım. WP site açmayı düşünüyorum ama tabi ki yorumlarla gelecek sorulara cevap verilecek. Sonuçta birçok forumda zaten cevap veriyoruz konu ile ilgili mesajlara.
Güzel bir alan adınız var. http://www.enuygun.com gibi bir site temasını denemeli ve bir şekilde kontör satışı yapmalısınız. "cepavantaj.com.tr" adresini de tescil etmeniz sizin için yararlı olabilir.