Merhaba
Bu r10.net internet sitesindeki son mesajımız.
Üyeliğimizin silinmesi için konu açmış bulunmaktayız,
Şimdiye kadar hic tartısmaya katılmamıştık, ilk kez tartısmaya katıldık.
Yazdığımız mesajları kendimize yakıstıramadık, daha önceki mesajlarımızı arastırırsanız anlatmak istediğimizi anlayabilirsiniz.
Formu mesgul ettiğimiz ve huzursuzluk yarattığımız icin tüm R10.Net sakinlerinden özür diliyoruz.
İletişime geçmek isteyen kullanıcılar
http://www.puttld.gen.tl adresindeki iletişim sisteminden iletişime gecebilirler.
Gen.tl satıslarının yasaklanıp yadaklanmayacagını bilmiyoruz, artık takipte etmiyoruz.
R10.net internet sitesinden ayrılma kararımız, tamamen bize aittir sistemden uzaklaştırılmadık, kendi isteğimizle ayrılıyoruz.
Üyelik silinmesi için actığımız konu linki
https://www.r10.net/forumda/661158-he...post1061270586
Sizlere başarılar dileriz.
Saygılarımızla.
PutTLD.
https://www.r10.net/forumda/660653-ge...saklansin.html
üstteki konuda bu başlıktaki hususla alakalı bir tartışma mevcut.
bu bilgi yanlıştır. çünkü bunlar uzantı değildir. Yeni Nesil Domain tanımı da ilk bakışta yeni bir uzantı çıkmış gibi anlaşılıyor, bunun açıkça subdomain olduğu belirtilmeli... Arkadaş TL uzantılı domainlerden GEN.TL olanını reglemiş ve ona subdomain ekleyerek satıyor, haber.gen.tl oluyor. Mesela NET uzantılı bir domainden R10.NET adresini regleyen radmin de turank.r10.net gibi domain satabilir, mantık bu mantıktır. Bu sayede gen.tl adresinin hiti artıyor.
Bu bizim anladığımız bir domain değil. Diyelim ki 50 kişi buradan domain aldı. Firma batarsa buradan alınan domainlerin transfer edileceği başka bir firma olamaz, çünkü içinde 50 tane subdomain var. GEN.TL'nin bu piyasadan çekilmesi durumunda domain alanların hiçbir hakkı kalmıyor.
kısacası;
- buradan aldığınız subdomainleri başka bir firmaya transfer edemezsiniz.
- bu firmayla sorun yaşamanız halinde susmak zorundasınız.
- ben turank.gen.tl aldım, bir başkası osman.gen.tl aldı, diğeri hasan.gen.tl gibi 50 tane subdomain alındı diyelim. firmanın bu piyasadan elini eteğini kesmesi veya batması durumunda bu subdomainlerin hepsi tarihe gömülür.
işin özü bedava diye buradan alınan subdomainleri normal domain sanıp da yatırım yapmayın.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz