• 10-05-2010, 12:09:37
    #1
    Gecen ay varyamez den almis oldugum misli.org icin misli.com a arkadasimmis gibi mail atip domaini sattigimi yazmis.Az once misli.com dan bu konuyla ilgili olarak aradilar.Israrlarima ragmen mail adresini vermediler.soruyorum kimdir bu yunus emre?
  • 10-05-2010, 19:54:29
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Yunus Emre ismiyle bi domainci buldum hocam, sana ulaşıyorum
  • 11-05-2010, 21:53:01
    #3
    sağolasın ama bu değil sanırım
  • 11-05-2010, 22:00:50
    #4
    satıyorsan sat, satmıyorsan yok satılık degil de geç boşver..
  • 12-05-2010, 07:23:24
    #5
    satmayacağım zaten aklımda bi proje var onun için değerlendireceğim
  • 12-05-2010, 09:50:39
    #6
    Evet bence takılma böyle şeylere. Adamlara kibarca ben bu domaini satmıyorum kardeşim de geç. koyu.biz domini için köy siteleri ile ilgili subdomainle wpmu kuracaktım. aldığım gün biri aradı domain için proje geliştiriyorduk satmayı düşünür müsünüz, bende kibarca hayır dedim keşke satsaymışım
  • 12-05-2010, 13:33:01
    #7
    Projen varsa projeni değerlendir yoksa onun bunun ağızına düşmektense kibar bir ağızla satmak istemediğini söyle...
  • 12-05-2010, 13:54:01
    #8
    herşeyin bi fiyatı vardır, misli.com bassın parayı alsın senden. Rakamda sorun yaşatmassa sat bence.
  • 12-05-2010, 16:10:59
    #9
    dmrts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    herşeyin bi fiyatı vardır, misli.com bassın parayı alsın senden. Rakamda sorun yaşatmassa sat bence.
    katılıyorum. daha okkalı bir site yapacağını sanmıyorum eğer yaparsan r10 da senin reklamlarını gördüğümüzde üye oluruz