• 21-12-2009, 22:05:07
    #1
    Bu bu nedir bu..?

    http://www.godaddy.com.tr/
  • 21-12-2009, 22:05:45
    #2
    çok zaman oldu bu açılalı. Çakma Godaddy

    Bir Türk vatandaş markadan faydalanmak istemiş..
  • 21-12-2009, 22:05:56
    #3
    Üyeliği durduruldu
    https://www.r10.net/domain-firmalari/...lan-varmi.html
  • 21-12-2009, 22:06:35
    #4
    Çoktan var be abi.Bende biraz şaşırdım nasıl com.tr almış diye.Ama yapan yapıyor işte Boşuna demiyorlar burası TÜRKİYE diye
  • 21-12-2009, 22:24:16
    #5
    yeni gördüm yahu... Türk girişimci zekası..
  • 21-12-2009, 23:46:38
    #6
    Adamlar go daddy adında bir işyeri açmış .com.tr tescil ettirmiş Süper valla
    bende onlinenic diye bir işyerimi açsam yada enom, name..
  • 21-12-2009, 23:51:23
    #7
    bilgisi olmayan herkesi kolayca kandırabilirler
  • 22-12-2009, 02:56:45
    #8
    Sadece şunu merak ettim. WM forumlarına bakıp kendi hakkındaki yorumları görüyor mudur?
  • 22-12-2009, 11:12:00
    #9
    görüyorlardır