ben iade talebini başlattım.
maalesef domainler öyle bekleyecek yoksa, artık güvenmiyoruz demektir buda.
.tr ilk gelen alır hayırlı olsun
751
●61.158
- 11-10-2024, 10:58:59Benim tek bir bireysel başvurum var, 1 aydır bekliyor, ne bir güncelleme ne de bir belge talebi var. (TAKIL'a düşen bir domain)
Bir de şunu merak ediyorum, bu domain bana atanacak olursa, domain'in kayıt süresi benim ilk kayıt ettiğim tarihte mi başlayacak yoksa onaylandığı tarihte mi? Yani 1 aydır domain fiilen bende olmadığı halde bendeymiş gibi kayıt ücreti yansıyacaksa o da bir haksızlığa yol açıyor. - 11-10-2024, 12:13:49Arkadaşlar 75 sayfa olmuş.
Kısaca özet geçer misiniz son durumu ?
Bir çok ülkede istediğim alan adını register edebiliyorum; .uk .ru .be .de vs vs ve anında kayıt oluıyor ve siteyi aktif edebiliyorum.
BELGESİZ, İLK GELEN alıyor mu şuan ? Bizde şuan sistem nasıl ? Nasıl olacaktı ? Nasıl oldu ? Nereye gidiyor bu durum ? - 11-10-2024, 15:02:21TRABIS tarafından TAKIL listesine alınmayan bir isimse evet ilk gelen alır kuralı geçerlidir. Yoksa beklemeye devam.Kalyoncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-10-2024, 08:44:22Peki TAKIL listesini nereden görebiliyoruz ? Bu liste neye göre hazırlanmış ?Azerbaycanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle