• 23-04-2009, 14:44:23
    #1
    manage.snapnames.com adresime girip domainleri kontrol etmek istediğimde

    Attention manage.snapnames.com registrar account holders:
    Congratulations. Your SnapNames registrar account is now managed from a new system hosted at Moniker, our sister company.

    We have e-mailed instructions to the address in your manage.snapnames.com account. This e-mail details the steps you can take to retrieve your new account information.

    Please see the Frequently Asked Questions for more information. If you have any additional questions, please feel free to contact customer service at support@snapnames.com, or by phone at 1-866-690-6279.

    http://www.snapnames.com/manage_migration.html

    bu yazı çıktı ilk başta domainlerin moniker.com aktarıldığını düşündüm ve aynı bilgiler ve mail adresiyle oradan da bir hesap açtım ama malasef domainler kayıp

    Yardımcı olursanız sevinirim...
  • 23-04-2009, 14:46:49
    #2
    https://www.r10.net/domain/360802-man...e-ne-oldu.html

    Bu konu sana yardımcı olacaktır
  • 23-04-2009, 14:59:59
    #3
    teşekkürler...

    30 domain gitti sanıdm
  • 23-04-2009, 16:04:58
    #4
    taşıma ile ilgili mail gelmiş olması lazım sana. içinde domainlerinin moniker.com da aktarıldığı hesabın şifresini alman için verilmiş bir link olması gerekli. o linke tıklayıp, manage.snapnames.com daki mailini yazınca, kullanıcı adın ve şifrenin gelmesi lazım. ben sorunsuz şekilde aldım hepsini öyle.

    hatta linkte bu: http://www.moniker.com/migration/retrievepassword.jsp