VCVC.com LLLL.com!!!!! Açıkarttırma...
181
●6.899
- 22-04-2009, 16:46:46Ben nereden bilebilirim karşımdaki kişinin yigitha olmadığını? Bana dediği aşağıdaki msn kayıtlarında mevcut. Ben de pm attım o bilgilerle.
Kusura bakmayın ama beni hedefleyen 2. dolandırıcılık olayı bu.
Benim msn'im, adım soyadım, banka hesabım belli ve çoğu kişide vardır bu forumda. - 22-04-2009, 16:47:03msni online değil veya kabul etmedi sanırım beni ama neden online olmasın bu olasılık çok az bu süre içinde msnde olmalı diye düşünüyorum bu kişinin. aslında herşey acık ve net ortada gibi görünüyor.
- 22-04-2009, 16:50:04maratoryum peki senin msn adresini nasıl aldı bu adam? profiline baktım msnin yok profilinde bu adam sana nasıl ulaştı. yiğitha rumuzuyla özel mesaj yoluyla almadı sanırım. irtibata geçme olasılığı yok. ya tanıdıgın biri olucak yada özel mesaj yazacak. özel mesaj yazdıysa hangi rumuzla yazdı forumda?